CAMPZ - Camping & outdoorshop
Summer Sale – op til 70 % rabat1
Asics Noosa
ASICS Noosa-serien blev oprindeligt designet til triatlon. De nye ASICS Noosa FF er så åndbare, at du kan bære dem barfodet!

Asics Noosa

1 Produkter
Filter
Nulstil

Køn

  • Herrer 1

Skostørrelse

  • 42
  • 43
  • 44
  • 45
  • 46
  • 47

Farve

  • farverig

Pris

DKK
til
DKK
Sorter
Mest solgte produkter Nyheder Bedst bedømte Pris faldende Pris stigende Nedsatte produkter
Filter
Sorter
Mest solgte produkter Nyheder Bedst bedømte Pris faldende Pris stigende Nedsatte produkter
asics Noosa Tri 15 Shoes Men, farverig
asics Noosa Tri 15 Shoes Men, farverig farverig
asics
Noosa Tri 15 Shoes Men, farverig
1.109 DKK
gratis forsendelse
  • Tilgængelig i mange størrelser!

Kvalitet til den konkurrencebetonede atlet

Løbeskoene i GEL-Noosa-serien er skabt af nytænkende ASICS, der blev stiftet helt tilbage i 1949. Selvom det var under et andet navn dengang, så er det et veletableret mærke i dag, der er berømt for dets anerkendte sportsudstyr. Det dækker ikke udelukkende over løbesko, men også et væld af funktionelt tøj såsom tights, løbeshorts, trøjer og jakker. ASICS Noosa Tri 13Og funktionaliteten er naturligvis også i fokus ved ASICS NOOSA og den spændende serie af løbesko.

Fokus på minutiøst særpræg

Alle og enhver, der drager ud på længere ture, vil opleve, at disse sko har potentiale til at blive den foretrukne model. Men idéerne bag ASICS NOOSA er i virkeligheden skabt med triatleten in mente. I en så svær og konkurrencepræget sportsgren gælder det om at effektivisere på selv de mindste detaljer. Hvert et sekund tæller, og med skoene her sikrer du, at funktionsevnen er i top. Her hos CAMPZ.dk finder du flere varianter, som alle har det til fælles, at de er kreeret med den nyeste teknologi. Forfoden er utroligt åndbar og formet på en sådan vis, at skoen kan bæres uden sokker. Du er dermed sikret hurtigere skift under overgangene ved dit næste triatlon. De velanskrevede FLYTEFOAM- og GEL-teknologier sørger for, at hele foden nyder naturlig dæmpning og støtte, så stabilitet og bekvemmelighed sættes i højsædet. Løbeskoene i ASICS NOOSA serien bærer præg af lethed og er bygget med mærkets klassiske kvalitetsstempel. Med en så lang holdbarhed har du mulighed at bære dem under massevis af ture, løb og konkurrencer.

Iøjnefaldende designs med mange varianter

Vi tilbyder flere varianter af løbsserien her hos CAMPZ.dk. Du finder skoene i mange forskellige farver, så det er nu legende let også at se stilfuld ud, når der skal stærk fremdrift i benene. Aldrig har det været lettere at finde kombinationer, der skaber harmonisk samspil mellem løbesko, løbetrøje, løbeshorts og resten af ens udstyr. Skoene fås som da også som både herre-, dame- og børnemodeller, så hele familien kan komme på hyggelige ture i det fri.