Kan du ikke se det sikre browservindue fra PayPal?

Klik her
for at åbne det.

Din bestilling er lige straks gennemført. Vi takker for din tålmodighed.

Hold dig i form - Bliv stærkere og træn i naturen

Asolo

16 Produkter
Asolo

Asolo – Tradition, kvalitet & innovation perfekt forenet

Det italienske mærke Asolo er kendt over hele verden for produktion af tekniske outdoorsko til ekspeditioner, alpinsport og fritidsaktiviteter. Siden starten i 1975 har mærket gentagne gange formået at udvikle fremragende produkter med attraktivt design og innovative teknologier. Talrige priser fra de mest prestigefyldte magasiner og de største outdoor-messer har demonstreret den høje kvalitet og funktionalitet i Asolos bjergfodtøj i årtier.

Sorter efter
 
Side 1 af
1

Ud og brug fødderne med Asolo!

Ekspertise og erfaring er guld værd i en virksomhed. Italienske Asolo besidder begge dele og har med tiden fundet frem til kernen i produktsortimentet. De er vilde med ideen om at være aktiv med ben og fødder., Derfor satser de på et meget alsidigt udvalg af outdoor-fodtøj. Det første par sko blev solgt fra en lille bod til de første kunder i 1946, men det var i 1975, at mærket Asolo fik sit eget navn. I dag ejes skomærket af tredje generation, som kører tingene videre med innovation og moderne designs. Kontinuiteten fastholdes, hvilket især ses på de mange traditionelle designs. Det er klassisk fodtøj i velkendte looks kombineret med moderne detaljer, hvor ergonomi er i højsædet. Du vil med det samme opnå en individuel pasform takket være fleksible materialer, som tilpasser sig dine fødders former. Det er ikke uden grund, at firmaet har vundet priser i bl.a. Tyskland og USA som bedst i kategori og du kan selv opleve de veludviklede vandrestøvler hos CAMPZ. Asolo Drifter GV EvoAlle sko og støvler designes i Italien, mens størstedelen af produktionen foregår i andre europæiske lande, da man gerne vil holde arbejdspladserne i EU.

Asolo – det er en fornøjelse at gå

Skal det være slut med ømme fødder og stift fodtøj, så skal du blot se nærmere på sortimentet fra Asolo. Dine fødder vil elske at føle sig godt tilpas hver dag – også på mere udfordrende strækninger. Mærket byder på sko og støvler til forskellige vandrediscipliner. Vandrestøvler til alpin brug er forsynet med ekstra knopper og modhager under sålerne, så du står bedre fast i sne og på glatte underlag. Du kan naturligvis også investere i et par snesko, hvis du har behov for ekstra sikkerhed. Alpine vandrestøvler er også designet med vind- og vandtætte materialer, så du slipper for våde sokker og kolde fødder, når det går løs på sneklædte bjergsider. Asolo byder også på klassiske vandrestøvler med højt eller lavt skaft. Det er funktionelt fodtøj, som gør sig lige godt i naturens forskelligartede terræner, og på byens brosten, asfalt og kuperede city-terræner. Alsidigheden kommer især til syne hos de mange sponsorerede atleter, som er af professionelle eliteudøvere inden for forskellige outdoor-genrer. Asolo var nogle af de første til at anvende GORE-TEX, hvilket bidrager med masser af åndbarhed. Stødabsorberende såler, ekstra beskyttelse på snuderne og hælstropper er yderligere nogle af de detaljer, som bidrager med komfort. Dermed får du nogle sko, der beskytter dine fødder på skånsom vis i al slags vejr, så der altid er en grund til at vandre og bruge fødderne i det fri.


Brug for hjælp?
Skriv til os via kontaktformularen, hvis du har spørgsmål eller besøg vores FAQ-side.
Nyhedsbrev
Registrer dig nu og få en rabatkupon på 35 kr.
Eksklusive kampagner og tilbud venter dig. 4

Databeskyttelse & afmeldelse
Tilfredse kunder
Er du tilfreds med vores service? Skriv en anbefaling til andre!