Kan du ikke se det sikre browservindue fra PayPal?

Klik her
for at åbne det.

Din bestilling er lige straks gennemført. Vi takker for din tålmodighed.

Hold dig i form - Bliv stærkere og træn i naturen

AustriAlpin

128 Produkter
AustriAlpin

AustriAlpin – Traditionsrige produkter fra Østrig

Bjergsportsentusiaster behøver ikke lede længere efter innovativt kvalitetsudstyr. Klatreudstyr er i AustriAlpins DNA og hos virksomheden fra Tyrol er det traditionelle smedehåndværk gået fra generation til generation. I 1996 gik flere lokale håndværkere sammen for at skabe materialer og udstyr til bjergbestigere, og AustriAlpin var født. I dag er AustriAlpin repræsenteret i hele Europa og tilbyder alt en klatrer kan ønske sig. Outdoorudstyr som hjelme, kramper, karabiner, isaksler og isværktøj tilbyder den højeste kvalitet til absolut sikkerhed på bjerget. Alle metalprodukter fremstilles stadig i den østrigske Stubai-dal.

AustriAlpin
Sorter efter
 
Side 1 af
3

Kvalitetsudstyr til klatrerne

Når man begiver sig ud på lodrette eventyr i bjergfyldte egne, vil man ikke gå på kompromis med sikkerheden og kvaliteten af udstyret. AustriAlpin SkyWalkAustriAlpin er østrigsk produceret håndværk, som vil være din nye bedste ven, du altid kan stole på, når du drager ud på de mest dristige klatringer.

Inspireret af bjergene

Gennem mere end 20 år har AustriAlpin udviklet sig til at være et af de mest respekterede mærker inden for udstyr til klatring i alpine egne. Østrig er kendt for sine mange bjerge, og landskabet her krævet kvalitetsudstyr, hvis man vil bevæge sig op i højderne. Derfor var det en vision om at producere det bedst tænkelige sikkerhedsudstyr der lagde grobunden for firmaet i 1996, hvor flere familieejede håndværksfirmaer gik sammen om denne nye retning. Udstyret produceres til stadighed i Østrig, hvor naturen og bjergene er lige udenfor døren. Hos CAMPZ tilbyder vi alt tænkeligt udstyr, du måtte have brug for.

Stort udvalg af udstyr

Østrig er en af de mest stolte jern- og metalindustrier, og deres historie og tradition med disse materialer går mange århundreder tilbage. AustriAlpin læner sig op af denne fortid, men formår samtidig at udvikle deres udstyr ved hjælp af den nyeste viden og teknologi. Hvad enten du er på udkig efter karabiner, isøkser, hjelme eller noget helt fjerde, har vi hos CAMPZ et rigt udvalg af dette udstyr i topkvalitet. Stå fast, hæng i eller grib ud efter næste afsæt mod toppen – alt sammen med vished om at dit udstyr holder hele vejen i mål.


Brug for hjælp?
Skriv til os via kontaktformularen, hvis du har spørgsmål eller besøg vores FAQ-side.
Nyhedsbrev
Registrer dig nu og få en rabatkupon på 35 kr.
Eksklusive kampagner og tilbud venter dig. 4

Databeskyttelse & afmeldelse
Tilfredse kunder
Er du tilfreds med vores service? Skriv en anbefaling til andre!