CAMPZ - Camping & outdoorshop
Lageroprydning – rabatter på op til 80 %1
GRATIS LEVERING FRA 699 KR., STØRRE DELE FRA 3.995 KR.6
Jakker fra axant
axant - Nyt mærke med flot design og høj kvalitet
axant er et nyt mærke, som kom på markedet i 2013, og som producerer udendørsartikler som f.eks. jakker, shirts, bukser og strømper. Produkterne er designet med rene linjer og innovative snit. Produkterne har mange funktionelle egenskaber og passer også til koldt og vådt vejr i form af f.eks. vandtætte hardshells og regnjakker.

axant

4 Produkter
Filter
Nulstil

Størrelse

 • S
 • XL

Skostørrelse

 • 23
 • 24
 • 25
 • 26

Farve

 • grå
 • rød
 • blå

Pris

DKK
til
DKK

Kundeanmeldelser

 • 1
 • 3
Sorter
Mest solgte produkter Nyheder Bedst bedømte Pris faldende Pris stigende Nedsatte produkter
Filter
Sorter
Mest solgte produkter Nyheder Bedst bedømte Pris faldende Pris stigende Nedsatte produkter
axant Nuba Langærmet T-shirt Damer, grå
axant Nuba Langærmet T-shirt Damer, grå grå
axant
Nuba Langærmet T-shirt Damer, grå
Vejl. udsalgspris 369 DKK 79 DKK
 • Versioner: EU 42
- 78 %
UDSALG
axant Alps Primaloft jakke Herrer, blå
axant Alps Primaloft jakke Herrer, blå blå
axant
Alps Primaloft jakke Herrer, blå
Vejl. udsalgspris 1.109 DKK 249 DKK
 • Versioner: S
- 77 %
UDSALG
axant Alps Rejsetrøje Agion Aktiv Herrer, rød
axant Alps Rejsetrøje Agion Aktiv Herrer, rød rød
axant
Alps Rejsetrøje Agion Aktiv Herrer, rød
Vejl. udsalgspris 369 DKK 79 DKK
 • Versioner: S
- 78 %
UDSALG
axant Trekking Strømper 3er Pack Børn, grå
axant Trekking Strømper 3er Pack Børn, grå grå
axant
Trekking Strømper 3er Pack Børn, grå
Vejl. udsalgspris 179 DKK 39 DKK
 • Versioner: EU 23-26 | UK 6-8,5
- 78 %
UDSALG

Outdoor tøj, du ikke kan undvære!

Tyskland er et stort land med plads til mange sportsmærker. Der popper ofte nye udbydere frem på markedet og inden længe lander mærkerne også på danske hylder. Kvalitet, perfektionisme og grundighed er nogle af kendetegnene hos vores dygtige naboer mod syd. I 2013 besluttede ejerne bag axant sig for at gøre alvor af en drøm. Nemlig at forsyne folk med lækkert outdoortøj i god kvalitet. I dag er tøjet nemt at afsætte, for nutidens aktive familier har brug for praktisk beklædning til alle de forskellige oplevelser i det fri. Det sker så ofte, at man lige står og mangler en enkelt funktionel beklædningsgenstand eller et komplet look. Derfor er det en god idé løbende at fylde garderoben op med items fra axant, så kroppen har noget at stå imod med på alle årstider. Firmaet har valgt en sikker vej ved at designe masser af minimalistiske stykker tøj, hvor især helfarver går igen. Farvepaletten er meget bred, hvad enten du er til tidløse farver, som sort, brun og hvid, eller mere markante toner som laksefarvet, turkis, orange eller endda overdele med mønstre, er der noget for dig.axant Alps Primaloft Sporty snit og funktionelle detaljer gør kollektionerne perfekte til de aktive timer, når kroppen skal bevæges med største frihed og komfort.

Nye eventyr med axant

Der er så mange ting, der indbyder til at trække i et afslappende og behageligt look. Derfor er det skønt at have en række produkter fra axant hængende klar i entréen, hver gang du skal ud ad døren. For hvordan er vejret i dag, og hvad står der på programmet? En tur på udendørscafé på en lun sensommerdag, et arrangement i ungernes børnehave, en hygge-snakke-gåtur med veninden, en fisketur, en weekend i sommerhus eller blot afslapning hjemme på terrassen. Der er så mange oplagte begivenheder og fritidssysler, hvor man har brug for noget fleksibelt og alsidigt tøj. Det er axant garant for og du finder et bredt sortiment hos CAMPZ. Prøv mærkets skjorter med enten korte eller lange ærmer i letvægtsmaterialer og med svedabsorberende membraner. Veste kommer du heller ikke udenom, da de er uundværlige i overgangssæsonerne. Når det støvregner og blæser, så træk i en softshelljakke eller brug en hardshelljakke til de vådere dage. Fleecejakker, dunjakker, sømløst undertøj, funktions T-shirts og sågar stødabsorberende sokker er blot nogle af de items, som det tyske mærke er mestre i at designe. Du kan kombinere tøjet på alle mulige måder, så du aldrig skal frygte en regnbyge, blæst eller nogen anden slags vejr.