CAMPZ - Camping & outdoorshop
Lageroprydning – rabatter på op til 80 %1
GRATIS LEVERING FRA 699 KR., STØRRE DELE FRA 3.995 KR.6

Bauerfeind

0 Produkter
Beklager, din søgning gav ingen resultater blandt vores sortiment

Ortopædiske produkter af bedste kvalitet

Produkterne fra Bauerfeind er udarbejdet med alle mennesker i tankerne. Deres mange års erfaring, og den viden de har opnået, er indarbejdet i den løbende udvikling af deres produkter, og en af deres visioner er at hjælpe alle mennesker med at leve et tilfredsstillende aktivt liv uanset alder. Uanset hvilken udfordring du har, kan du hos CAMPZ.dk finde den løsning, der passer til dig.

Bauerfeind er en tysk virksomhed med mere end 80 års erfaring inden for sportsmedicin, ortopædi, rehabilitering og kompressionsterapi.Bauerfeind Run Performance De betragtes som et førsteklasses mærke på verdensplan på grund af den overlegne kvalitet og innovative teknologi, de anvender i deres produkter. Virksomheden er en af verdens førende producenter af ortopædiske produkter inden for ortoser, kompressionsstrømper, indlægssåler, fodtøj og måleteknologier.

Reducering af smerte og hævelse med de rigtige produkter

Uanset om det er dine ankler, knæ, ryg, albuer, håndled, hænder eller skuldre, der gør ondt, kan du på CAMPZ.dk finde produkter fra Bauerfeind, der hjælper dig med at reducere smerte og hævelse, giver støtte og stabilitet, hjælper helingsprocessen samt gendanner kroppens funktion og bevægelse. Deres produkter er designet til at yde ekstrem komfort, uanset om du skal træne eller arbejde. Produkterne fra Bauerfeind er lavet af et unikt blødt vævet strikmateriale, der føles behageligt, er slidstærkt og åndbart. Den anatomiske pasform føles som en naturlig forlængelse af kroppen og giver ekstra god fleksibilitet, der ikke forstyrrer dine bevægelser. Produkterne er udviklet til at hjælpe dig med at bevare og genvinde din sundhed, øge dit velvære og sikre dig en større livskvalitet. De gennemtænkte løsninger udarbejdes gennem samarbejde mellem læger, videnskabsmænd og specialister, der giver højteknologiske produkter og udstyr med stort fokus på at sætte standarden inden for pasform, komfort, fleksibilitet, støtte og ydeevne. Bauerfeinds produkter tilpasser sig din krop for fysiologisk korrekt støtte samt reducerer smerte og betændelse.

Optimal støtte der hjælper dig med at yde dit bedste

Hos CAMPZ.dk har vi et stort udvalg af løbestrømper, der giver optimal støtte, især når du løber på mere udfordrende terræn. Kompressionszoner reducerer muskelvibrationer, der gør, at du kan løbe i længere tid. Beskyttelseszoner reducerer trykbelastningen under løb og forhindrer overdreven belastning af hælen. Specielt udformet funktionsområde stabiliserer fodbuen og anklen. Innovativ komfortrille afhjælper det følsomme område omkring din akillessene og reducerer effektivt irritation på længere løbeture. Vi har desuden nogle af de bedste knæstøtter, der giver god stabilitet og komfort med 360 graders kompression, der omgiver leddet samt giver massageeffekt under bevægelse og stimulerer cirkulation og forbedrer muskelkontrol. Anatomisk formede albuestøtter med puder der omgiver albueleddet for at fordele trykket og beskytter mod overbelastning af sener og ledbånd. Rygstøtte med stimulerende massagepuder der forbedrer din holdning, giver maksimal bevægelsesfrihed og ideel rygstabilisering.