CAMPZ - Camping & outdoorshop
GRATIS LEVERING FRA 699 KR., STØRRE DELE FRA 3.995 KR.6
Outdoor bælte
Bælter & seler
Hvis bukserne falder ned eller ikke sidder ordentligt, er det nødvendigt med et bælte. Til trekking, vandring, klatring eller camping skal et bælte dog kunne noget mere. I outdoor-segmentet skal bælter være særdeles robuste og holdbare, idet de skal kunne fungere som holder til bæretasker, lygter, værktøj, nøgler og meget mere. Med et godt bælte har du således altid det vigtigste lige ved hånden. Er man dog ikke til bælternes robusthed, holder også et par gode, komfortable seler med stretch tøjet på plads.

Bælter & seler

4 Produkter
Filter
Nulstil

Type

  • Bukseseler 3
  • Bælte 1

Mærke

Farve

  • brun
  • sort
  • olivengrøn

Pris

DKK
til
DKK
Sorter
Mest solgte produkter Nyheder Bedst bedømte Pris faldende Pris stigende Nedsatte produkter
Filter
Sorter
Mest solgte produkter Nyheder Bedst bedømte Pris faldende Pris stigende Nedsatte produkter
CAMPZ seler, sort
CAMPZ seler, sort sort
CAMPZ
seler, sort
67 DKK * 19 DKK
- 71 %
UDSALG
CAMPZ seler, brun
CAMPZ seler, brun brun
CAMPZ
seler, brun
67 DKK * 19 DKK
- 71 %
UDSALG
CAMPZ seler, oliven
CAMPZ seler, oliven oliven
CAMPZ
seler, oliven
67 DKK * 19 DKK
- 71 %
UDSALG
Maloja KitzkogelM. Bælte, sort
Maloja KitzkogelM. Bælte, sort sort
Maloja
KitzkogelM. Bælte, sort
Vejl. udsalgspris 219 DKK 169 DKK
  • Versioner: 107cm
- 22 %
UDSALG

Styr på bukserne under alle aktiviteter!

Det er et irritationsmoment, der følger dig ved hvert et skridt, når dine bukser glider ned, og komforten reduceres. At være aktiv kræver et look, der sidder og bliver siddende uforstyrret, så du kan udfolde dig maksimalt. Her på CAMPZ.dk hjælper vi dig på vej. Et omfattende sortiment med bælter & seler holder dine bukser på plads til både sport og hverdag.

Understreg din sporty outdoor-stil med et bælte efter din smag! Mammut LogoRigtig mange sportsmærker har bælter med i deres sortiment, da det er tilbehør, du ikke vil gå ned på. Skal der styrke og robusthed med ind i designet, er læderbælter et oplagt valg. Smukt kernelæder vil pryde dit outfit, uanset om du bærer shorts, jeans, trekkingbukser eller noget helt fjerde. Det eneste, du skal huske er at pleje dit bælte med læderbalsam. Med tiden vil det få den smukkeste patina. Bælter & seler er også lig med masser af polyester. Nogle gange af den genanvendte slags, der reducerer emissioner og resurser. Når bælterne yderligere er tilsat elastan, giver de øget fleksibilitet, så materialerne følger dig i alle bevægelsesretninger. Flade bæltespænder i forskellige typer af materialer øger komforten, så du ikke generes af en stopklods foran, der gnaver i det sårbare maveskind. I stedet kan du ubemærket bruge dit nye bælte under en rygsæk med hoftebælte.

Bukseholdere til tilbehørsgarderoben

Her på CAMPZ.dk fylder funktionalitet meget i vores sortimenter. Derfor kan bælter & seler ofte også mere end blot at holde bukserne på plads. Brug dit bælte som holder for yderligere tilbehør. Det kan for eksempel være nøgler, værktøj, lommelygte, karabinhage og lignende lette ting, der er praktiske at have lige ved hånden. Vil du for alvor mærke, at dine bukser holdes oppe, så overvej et par seler. Her får du hyggelige bukseholdere, der ikke længere er forbundet med landmænd, truckere og bedstefædre. Seler har gjort deres indtog inden for både sport og festlige anledninger. I udvalget med bælter & seler finder du de funktionelle og sporty slags. Seler binder hele dit look sammen, så det nærmest føles som om, bukser og trøje hænger sammen. Elastiske materialer kombineret med stærke metalclips holder bukserne behageligt på plads. Står den på vintersport, er seler det helt klassiske tilbehør, du ikke kan undvære. Det betyder ofte seler med svedtransporterende effekter, så du holder dig tør, hvor selerne sidder. Lukkemekanismer med velcro understreger komforten. Med seler og bælter i alle afskygninger kan du give dig fuldt ud med bentøjet – og være sikker på bukserne bliver, hvor de skal!