CAMPZ - Camping & outdoorshop
Festlige X-Mas deals med op til -70 %1 rabat
Skibriller
Goggles
En Goggle er en skibrille, der ikke på mangle på skituren. I bjergene kommer vi nemlig tættere på solen, og dette betyder at solens stråler er endnu stærkere. Vi ved godt, at når solen skinner kraftigt, skal vi beskytte vores hud, men mange glemmer vigtigheden af pgså at beskytte sine øjne. Under skikørsel kommer udover solen fra oven også en stærk reflektion fra det vide underlag, og dette kan let føre til, at man mister kontrollen og styrter. Brugen af goggles er altså et spørgsmål om sikkerhed, og i dag kan mange, foruden at yde UV-beskyttelse og beskytte imod småsten og lignende, også udtone farver i sneen og modvirke dug på indersiden.

Goggles

2 Produkter
Filter
Nulstil

Glas-/linsetype

  • spejlet 2
  • tonet 2

Farve

  • blå
  • hvid

Pris

DKK
til
DKK
Sorter
Mest solgte produkter Nyheder Bedst bedømte Pris faldende Pris stigende Nedsatte produkter
Filter
Sorter
Mest solgte produkter Nyheder Bedst bedømte Pris faldende Pris stigende Nedsatte produkter
POC Fovea Mid Clarity Beskyttelsesbriller, hvid
POC Fovea Mid Clarity Beskyttelsesbriller, hvid hvid
POC
Fovea Mid Clarity Beskyttelsesbriller, hvid
Vejl. udsalgspris 1.479 DKK 749 DKK
gratis forsendelse
- 49 %
POC Retina Clarity Beskyttelsesbriller, blå
POC Retina Clarity Beskyttelsesbriller, blå blå
POC
Retina Clarity Beskyttelsesbriller, blå
Vejl. udsalgspris 1.189 DKK 679 DKK
- 42 %

Beskyt øjnene, når du er aktiv

Det er ordet, der bruges internationalt, når man snakker om beskyttelsesbriller - goggles er netop en fælles betegnelse for briller af en eller anden art, som er designet til at beskytte øjnene. De første velkendte designs blev brugt af eskimoer, der anvendte dem som beskyttelse mod sneblindhed. Sidenhen har brillerne spredt sig til mange andre brancher, hvad enten det er piloter, racerkørere, svejsere, skovhuggere eller alle mulige andre erhverv. Her på CAMPZ finder du naturligvis goggles til sportsbrug. Så indsnævr din søgning og find et par nye beskyttelsesbriller, der matcher med dine aktiviteter i det fri.

Et stærkt syn er helt uundværligt

Forkalkning og andre ting kan komme helt naturligt med alderen. UVEX apacheMan skal være øjenlæge, for at vide, hvordan man allerbedst bevarer et godt syn hele livet, men som sportsudøver kan man i hvert fald starte med at beskytte øjnene. En af de største forstyrrelser for et godt syn er solen. Den er skarp og blænder med sine ultraviolette stråler, og derfor skal man altid bære solbriller eller andre former for goggles, så man kan se klart, når man er på farten. Et frit udsyn optimerer nemlig dine sportslige præstationer, og samtidig føler du dig mere sikker og tryg, når du suser ned ad pisterne, racer afsted på ryttercykel eller MTB, eller når du svømmer crawl med vandet plaskende op i ansigtet. Beskyt øjnene så godt som muligt hele livet langt ved at investere i de rette goggles til formålet.

Nyd farten og omgivelserne samtidig med et par goggles

Her på CAMPZ finder du mange typer af goggles. Det er alt fra ski- og snowboardbriller, der er designet med dobbelte glas, hvor det inderste lag forbliver varmt, mens det ydre lag er koldt. Samtidig er de lufttætte, hvilket er meget vigtigt, så du undgår fugt indeni selve brillerne. Derudover finder du naturligvis også svømmebriller, der er vandtætte, så du kan se klart under vand. Svømmebriller bruges normalt netop til svømning samt til lidt plasken under overfladen, men skal du længere ned under vandet, har du brug for en dykkermaske. Står den på vandreture eller cykelture i de fri, så har man også brug for et par goggles, så man undgår insekter og svirpende grene i øjnene. Så uanset om man er aktiv i vand, i sne, på græs eller alle mulige andre typer af underlag og terræn, så har man brug for at beskytte øjnene. Her på CAMPZ byder vi på mange innovative designs, der kan alt det de skal samt mere til. Så pas på dine øjne og nyd dine outdoor-aktiviteter til fulde.