CAMPZ - Camping & outdoorshop
GRATIS LEVERING FRA 699 KR., STØRRE DELE FRA 3.995 KR.6
Pleje af tekstil
Tekstilpleje
Når man har investeret i god outdoorbeklædning af gode materialer er det vigtigt også at vedligeholde denne. Outdoorbeklædning bruges aktivt, og derfor er en regelmæssig rengøring nødvendig. Ønsker man dog at bevare eller måske endda genopbygge materialernes funktionelle egenskaber, kan man ikke blot lægge det i vaskemaskine og vaske det på almindelig vis. I stedet bør man anvende specialiserede produkter for den maksimale pleje og for en lang holdbarhed.

Tekstilpleje

0 Produkter
Beklager, din søgning gav ingen resultater blandt vores sortiment

Længere levetid med tekstilpleje

En bil uden olie eller et tandsæt, som ikke vedligeholdes. Der findes utallige eksempler på misligholdelse, som i sidste ender betyder forfald. Det gælder naturligvis også for alle de fysiske ting, som du omgiver dig med i hverdagen og i fritiden. Hos CAMPZ har vi altid fokus på kvalitet og dermed lang holdbarhed. Alt kan slides op med årene, men du kan bruge tekstilpleje til at forebygge slid og skader. Mange af os omgiver os med forskellige tekstiltyper i løbet af livet. Ikke kun i form af beklædning, men også med tilbehør og udstyr. I vores udvalg finder du pleje til det hele, så du kan genopbygge beskyttelsen. Imprægneringsmidler er en stor del af din plejebehandling. De forskellige midler går nemlig ind og skaber en hinde på overfladerne, så dit tøj og udstyr bliver beskyttet mod vand og fugt. Det betyder, at du får nogle langt mere modstandsdygtige overflader, som dermed er mindre modtagelige over for alle de elementer, du bliver mødt af. Sko, tøj, telte eller noget helt fjerde. Tekstilpleje findes til forskellige produkttyper. Fibertec Textile Guard ProDu skal til hver en tid huske at rengøre det ønskede emne, inden imprægneringen tilføjes, for at opnå den optimale effekt.

Tag vare på tøj, sko, udstyr og tilbehør!

Der findes flere forskellige måder at påføre tekstilpleje på. Her i udvalget på CAMPZ kan du se mulighederne. Noget skal sprayes på mens andet andet skal vaskes og noget tredje skal smøres og masseres på. Derfor finder du også alt fra spraydåser, pumper, voks og gel. Du skal blot huske at tjekke, hvad dit tøj eller tilbehør er lavet af, inden du starter med plejen. Den helt store fidus ved tekstilpleje er, at det går ind og genopbygger processerne. Samtidig sørger det for at hærde diverse overflader, så der slides mindre på dem. Vand og blæst kan tage hårdt på tøj, sko og udstyr. Derfor kan du med en vis plejerutine sørge for længere holdbarhed. Har du ikke mod på at stå og ordne det hele i hænderne, så byder vi på mange plejeprodukter, som skal anvendes i en vaskemaskine. Men tekstilpleje er mere end det. Har du problemer med sur lugt, så kan du investere i lugtfjerner og sanitetsspray. Det er en forfriskende måde at komme af med svedlugt eller indestængt lugt fra et telt, der har været gemt af vejen. Står du lige og mangler et reparationssæt eller lignende, så er vi også garant for den slags. Dermed er tekstilplejekategorien intakt, så du kan vedligeholde og reparere i stedet for at smide ud.