CAMPZ - Camping & outdoorshop
Summer Sale – op til 70 % rabat1

Merinouldundertøj sæt

2 Produkter
Filter
Nulstil

Størrelse

 • XS
 • S

Farve

 • grå
 • blå

Specifikationer

 • antibakteriel 2
 • hurtigtørrende 1
 • svedabsorberende 1
 • åndbare 1

Serier

 • Craft Core 1

Pris

DKK
til
DKK
Sorter
Mest solgte produkter Nyheder Bedst bedømte Pris faldende Pris stigende Nedsatte produkter
Filter
Sorter
Mest solgte produkter Nyheder Bedst bedømte Pris faldende Pris stigende Nedsatte produkter
Viking Europe Lava Primaloft Underwear Set Women, grå
Viking Europe Lava Primaloft Underwear Set Women, grå grå
Viking Europe
Lava Primaloft Underwear Set Women, grå
Vejl. udsalgspris 959 DKK 499 DKK
 • Versioner: S
- 47 %
Craft Core Wool Mix Set Women, blå/grå
Craft Core Wool Mix Set Women, blå/grå blå/grå
Craft
Core Wool Mix Set Women, blå/grå
Vejl. udsalgspris 739 DKK 389 DKK
 • Versioner: XS
- 47 %
CAMPZ Guide

Det vidunderlige Merinould

Læs mere (her)

Merinouldundertøj holder dig tør og varm året rundt

Hvad end du er typen, der elsker bjergvandring om sommeren, eller du mest er til langrendsski i vinterhalvåret, kommer du ikke udenom uld.Viking Europe Prima Pro Primaloft Uldundertøj er ikke til at undvære, når du er et aktivt udemenneske. Det holder dig varm, når det er koldt udenfor. Selv hvis det bliver vådt, holder ulden kroppen varm. Samtidig har uld den fordel, at du kan have det på i lang tid, uden det begynder at lugte af sved. En kæmpe fordel, når du skal bo i shelter eller telt med andre. Uld er med andre ord naturens helt egen unikke og funktionelle opfindelse, som er et must for alle friluftsentusiaster. Heldigvis er der langt fra det gammeldags lidt kradsende uldundertøj til de moderne og yderst funktionelle merinouldundertøj sæt.

Merinoens unikke egenskaber

Den særlige merinould, som er den primære bestanddel i merinouldundertøj sæt kommer fra merinofårerne. Det er en af de mest udbredte fåreracer i verden, og de opdrættes netop på grund af den fine uld. Merinofårerne går ude året rundt og ofte i bjergene, hvor vejret er omskifteligt, og temperaturen svinger. Ulden holder varmen eller kulden ude og holder fårene tørre i al slags vejr. Merinould er både blødere og tyndere end almindelig uld, og derfor også mere behagelig at have på kroppen. Det er temperaturregulerende, det lugter ikke, når du sveder og det varmer, når det bliver vådt. Derfor er det blevet et særdeles populært materiale at bruge ikke mindst til undertøj.

Hos CAMPZ.dk finder du flere typer af merinouldundertøj sæt til både børn og voksne. De fleste undertøjssæt er klassiske todelte sæt med lange underbukser og langærmede overdele. Du kan dog også finde merinouldundertøj, som heldragter, hvilket er særligt velegnet til dig, der skal på ski og helst vil undgå, at der kommer sne ind på kroppen.