CAMPZ - Camping & outdoorshop
Lageroprydning – rabatter på op til 80 %1
GRATIS LEVERING FRA 699 KR., STØRRE DELE FRA 3.995 KR.6
Regnponchoer
Hvis man bliver overrasket af pludselig regn på turen, vil man prise sig lykkelig for at have en regnponcho med i bagagen. En poncho er let og hurtig lige at tage på, og man behøver derfor ikke gøre det helt store hold for at iføre sig den. Lige så hurtigt kan den efter regnens ophører pakkes ned igen. Ponchoer er vandtætte, lette og robuste og passer ofte også ud over din oppakning, således ikke kun kroppen, men også bagagen holdes tør.

Ponchoer

5 Produkter
Filter
Nulstil

Størrelse

 • S
 • M
 • L
 • XL

Farve

 • orange
 • blå
 • gennemsigtig
 • olivengrøn

med hætte

 • Ja 3
 • Nej, det er det ikke 2

Serier

 • Fjällräven Lappland Family 1
 • VAUDE Trek-Hike 2

Pris

DKK
til
DKK

Kundeanmeldelser

 • 2
 • 2
Sorter
Mest solgte produkter Nyheder Bedst bedømte Pris faldende Pris stigende Nedsatte produkter
Filter
Sorter
Mest solgte produkter Nyheder Bedst bedømte Pris faldende Pris stigende Nedsatte produkter
CAMPZ Poncho Wanderlust, gennemsigtig
CAMPZ Poncho Wanderlust, gennemsigtig gennemsigtig
CAMPZ
Poncho Wanderlust, gennemsigtig
22 DKK * 9 DKK
- 59 %
UDSALG
CAMPZ Poncho Wanderlust, orange
CAMPZ Poncho Wanderlust, orange orange
CAMPZ
Poncho Wanderlust, orange
22 DKK * 9 DKK
- 59 %
UDSALG
VAUDE Hiking Backpack Poncho, blå
VAUDE Hiking Backpack Poncho, blå blå
VAUDE
Hiking Backpack Poncho, blå
Vejl. udsalgspris 739 DKK 589 DKK
 • Versioner: S/ML/XL
- 20 %
UDSALG
VAUDE Hiking Backpack Poncho, oliven
VAUDE Hiking Backpack Poncho, oliven oliven
VAUDE
Hiking Backpack Poncho, oliven
Vejl. udsalgspris 739 DKK 589 DKK
 • Versioner: L/XL
- 20 %
UDSALG
Fjällräven Lappland Plus Shell Poncho, oliven
Fjällräven Lappland Plus Shell Poncho, oliven oliven
Fjällräven
Lappland Plus Shell Poncho, oliven
Vejl. udsalgspris 2.969 DKK 2.269 DKK
gratis forsendelse
 • Versioner: S/M
- 23 %
UDSALG

En regnponcho holder hele kroppen tør

Når man hører ordet poncho, kan man ikke undgå at tænke på farverige mexicanske ponchoer, som normalt fås i flot strik eller vævet materiale. Det kan også være, man kommer til at tænke på uldponchoer fra Nepal eller Bolivia. Under alle omstændigheder, og ligegyldigt hvilke associationer dette ord giver en, så er vi hos CAMPZ.dk specialister i at udruste folk med netop det helt rigtige tøj og udstyr, de har brug for at gebærde sig i det nordlige våde og kolde klima, og derfor vil du hos os finde et stort udvalg i regnponchoer.

Når en poncho vækker minder

En regnponcho er for mange noget, der vækker minder tilbage til skoletiden, når man cyklede af sted til skolen en tidlig morgen med skoletasken på ryggen. Når det regnede, så var en regnponcho det eneste, som kunne dække både hele hovedet og kroppen og skoletasken samtidigt. Det er nu ikke kun til skolebørn vores regnponchoer er smarte, men også til udendørsentusiaster generelt. Det er til folk som opholder sig i regnen, skal ordne ting i haven, på havnen eller er på campingtur, og kan lide den store bevægelsesfrihed man har, når man har en regnponcho på. Når man har en poncho på i regnvejr, kan det også nogle gange føles som at være inde i et telt, bare med hovedet udenfor. Fordi regnponchoer er regntætte, kan man for eksempel lægge dem over teltet for at give ekstra beskyttelse, hvis dagen på campingpladsen er endt ud med pludselig at have brusebadsregn, som mange telte ikke nødvendigvis kan holde ude time efter time. Telte med to lag stof, klarer det som regel. Ferrino TodomodoMen for dem som rejser let og har et et-lags telt med, er det en rigtig god nødløsning at have ved hånden. I militæret er en regnponcho også noget, som bliver brugt flittigt som et slags telt, når man er i felten. Soldaterne slår deres ponchoer sammen og danner på den måde læ, som kan beskytte dem mod regn, sne og blæst. For trekkingentusiasten er den også rigtig god at have med. Den kan nemlig dække rygsækken, når man går derudaf og ikke ønsker at stoppe op. Ponchoer er i dag lavet i så gode materialer, at de er lette at have med og nemt kan foldes sammen, så de ikke fylder særligt meget. Det kan jo også være, man bare har brug for et ekstra lag varme til aftenen omkring bålet i haven eller på stranden. Så er en fleeceponcho lige sagen, og det kan du også finde hos os. Der er mange andre måder, at bruge en poncho på. Klassikeren er dog, når man cykler af sted i byens gader, har købt stort ind og har varer med i cykelkurven, som ikke kan tåle at blive våde. Skulle det begynde at dryppe, er det den optimale løsning. Man har bevægelsesfrihed, og man er sikret imod regnen ligesom ens varer er det.

Regnponchoer hos CAMPZ.dk

I vores udvalg af regnponchoer finder du modeller til alle aldre og formål. Farveudvalget omfatter både: postkasserød, stærke blå farver, den klassiske gule regnjakkefarve og militærgrøn og brun. Der er udgaver i forskellige længder, og som passer til forskellige behov. Der er også regnponchoer, som har et specielt udlæg i ryggen, der giver plads til en rygsæk. Der er også modeller, som har halve ærmer og andre, hvor der bare er en åbning i hovedstykket.

Ponchoer og meget mere på CAMPZ.dk

Det flotte udvalg du kan finde i regn- og fleeceponchoer her i vores online butik, er kun en brøkdel af det brede varesortiment, vi ellers kan præsentere indenfor friluftstøj, sportstøj og udstyr til fritidsaktiviteter, naturoplevelsen og campingturen. Men er det regnvejr der bekymrer dig, så kan du for eksempel også finde flotte gummistøvler i både praktiske og neutrale farver, til smarte tætsiddende moderigtige modeller alt efter, hvad du foretrækker.