CAMPZ - Camping & outdoorshop
Pak løbeudstyret og nyd naturen

Vandtætte sokker

0 Produkter
Beklager, din søgning gav ingen resultater blandt vores sortiment

Vandtætte sokker – slut med våde fødder

Det er ikke altid, at vores fodtøj er fuldt ud vandtæt. NRS HydroSkin 0.5Derfor kan det være en god idé med et par smarte vandtætte sokker fra CAMPZ. Sokkerne giver dig ekstra beskyttelse og sørger for, at dine fødder holder sig tørre og varme dagen igennem, når du begår dig i naturen.

CAMPZ gør dig klar til nye eventyr i naturen

Vandtætte sokker skal holde dine fødder tørre, når du har travlt med at begive dig ud på nye eventyr i naturen – og det er uanset om du planlægger en omfattende vandretur, en omgang kanosejlads eller noget helt tredje. Ud over ubehaget, så fører et par våde fødder langt hurtigere til gener som blandt andet vabler og forfrysninger. For at undgå at havne i en uheldig situation, kan du investere i et par vandtætte sokker fra CAMPZ og dermed beskytte dig og dine fødder mod vejrets luner og det omgivende terræn.

Pas ekstra godt på dig selv

Vores vandtætte sokker fås i en lang række størrelser til både damer og herrer og er alle lavet af åndbare og fleksible materialer, der giver dig fuld bevægelighed og masser af komfort. På den måde er du sikret en god oplevelse, både mens du er i gang med den pågældende aktivitet og når der efterfølgende skal slappes af. For eksempel kan du være iført strømperne i løbet af dagens aktivitet, men du kan også vælge at iføre dig sokkerne efter at have fået våde sko i løbet af en aktivitet. Med sokker som disse er våde sko og våde aktiviteter aldrig mere et problem.