CAMPZ - Camping & outdoorshop
Op til 70% rabat1
Våddragter
Når man svømmer i det åbne hav, udsættes man ofte for ekstreme vandtemperaturer, eller endda store bølger. Våddragter tilbyder termisk beskyttelse og opdrift, og beskytter svømmere mod selv de mest ugunstige forhold. Afhængigt af anvendelse og vandtemperatur tilbyder CAMPZ dragter i forskellige styrker og designs. Grundlæggende er tykkere neoprendragter varmere, men begrænser normalt også bevægelsesfriheden i højere grad, end tyndere modeller. Specielle Swimrum-våddragter er normalt udstyret med ekstra lommer og løkker med plads til energibarer og tilbehør. Ud over komplette dragter finder du også basislag til at bære under, samt separate bukser og overdele, som normalt giver mere fleksibilitet, end en komplet våddragt.

Våddragter

3 Produkter
Filter
Nulstil

Størrelse

  • S
  • M

Børnestørrelse

  • 122

Sæson

  • Forår/sommer 2
  • Helårlig 1
Sorter
Mest solgte produkter Nyheder Bedst bedømte Pris faldende Pris stigende Nedsatte produkter
Filter
Sorter
Mest solgte produkter Nyheder Bedst bedømte Pris faldende Pris stigende Nedsatte produkter
dhb Hydron 2.0 Våddragt Herrer, sort
dhb Hydron 2.0 Våddragt Herrer, sort sort
dhb
Hydron 2.0 Våddragt Herrer, sort
1.039 DKK
gratis forsendelse
  • Versioner: SMM Broad
dhb Hydron Våddragt Børn, sort
dhb Hydron Våddragt Børn, sort sort
dhb
Hydron Våddragt Børn, sort
809 DKK
gratis forsendelse
  • Versioner: 9-10Y | 122-134
dhb Hydron 2.0 Våddragt Damer, sort
dhb Hydron 2.0 Våddragt Damer, sort sort
dhb
Hydron 2.0 Våddragt Damer, sort
1.039 DKK
gratis forsendelse
  • Versioner: S

En bred palet af våddragter på CAMPZ

Der findes sommerdage, hvor man blot daser på stranden og tager en enkelt dukkert i ny og næ. Det kan klares med badetøj og et håndklæde. Skal der mere action over aktiviteterne, så kræver det lidt mere udstyr og beklædning – afhængig af sæson og sportsdisciplin. I den forbindelse er våddragter noget, som hører til inden for mange vandsportsgrene. Danske søer, fjorde og have kan indtages mere eller mindre hele året rundt, hvor de skiftende temperaturer kræver en bestemt påklædning. Hvad enten man surfer, står på vandski, svømmer, sejler i kajak, dyrker SUP eller andet, så kan man ikke undvære våddragter. Langt de fleste dragter er fremstillet af neopren, som er et syntetisk gummimateriale. Fordelen ved denne type af materiale er blandt andet, at det er meget fleksibelt i forhold til et bredt spænd på temperaturskalaen. Dermed kan man nyde godt af neopren i både kulde og varme. Dog skal man være opmærksom på selve isoleringen samt tykkelsen af materialerne, da der både findes helårsdragter samt deciderede sommerdragter. Colting SR02Dermed afhænger type af dragt også af, hvordan og hvornår man har tænkt sig at være på vandet.

Våddragter som passer din form, pengepung og smag

Prisniveauet inden for våddragter spænder bredt, og der er mange producenter om kunderne. Her på CAMPZ har vi en bred palet med designs og priser for alle, hvad enten man søger noget i den billigere ende eller man dyrker hardcore konkurrencer. Triatleter og andre seriøse svømmere har naturligvis brug for en vis kvalitet, som også findes her i udvalget, men også amatører og barnlige vandhunde finder dragter i massevis. Fælles for langt de fleste modeller er neopren-materialerne samt de elastiske og tætsiddende former, som gør det behageligt at opholde sig på vandet. Dragternes hovedformål er naturligvis at sikre, at man ikke fryser, hvilket også betyder forskellige former for isolering. Samtidig sørger dragterne for en vis opdrift, så du kommer op til overfladen igen, hvis du ryger i vandet fra surfbrættet eller fra andre steder, hvilket man naturligvis gør før eller siden. Våddragter kan se ud på mange måder, hvor det klassiske look er en heldragt. Man finder dog også både overdele og underdele hver for sig samt modeller med eller uden ærmer. Denne alsidighed gør, at alle sæsoner er dækket ind, så man kan more sig på havet hele året rundt. Så bliv klar til vandsport på alle mulige niveauer, i al slags vejr, med det omfattende udvalg her på CAMPZ!