Kan du ikke se det sikre browservindue fra PayPal?

Klik her
for at åbne det.

Din bestilling er lige straks gennemført. Vi takker for din tålmodighed.

Klar til nye udsigter - Hav udstyret klar til nye minder

BENT

Brandnavnet BENT kommer af ordene "Berber" og "Tent". Brandets modulære canvassystem er inspireret af traditionelle nomader og henvender sig til "moderne nomader": dem, der rejser verden rundt med lette, mobile hjem og som slår lejr de smukkeste steder man kan forestille sig. De bæredygtigt producerede og vandtætte polyester trekanter yder vejrbeskyttelse og udgør kernen i produktserien. Lynlåse, snøreringe og eyelets giver uendelige kombinationsmuligheder. Dette gør, at du kan koble de farverige moduler sammen og du får et tilflugtssted hvor du kan slappe af, men som stadigvæk lader dig kommunikere med mennesker og naturen i din umiddelbare nærhed.

Topkategorier

Se bestsellers fra BENT

Lær mere om BENTBæredygtighed hos BENT


BENT handler om mennesker, attitude, frihed og funktion. Det handler om afslappet design og cool farver. Det modulære system giver brugere uendelige installationsmuligheder for mobil vejrbeskyttelse. Bæredygtighed er imidlertidigt brandets højeste prioritet, hvilket afspejles i de følgende punkter:

• Medlem af BSCI: BENTs produktionsfaciliteter er certificerede og overvåges af BSCI for at forbedre sociale standarder

• PVC-frie: BENT er engageret i økologisk bæredygtighed og bruger derfor kun PFC-frie belægninger.

• REACH: Alle BENT-produkter er underlagt den europæiske REACH-regulering, en af de strengeste moderne kemilove.

Bent

30 Produkter
Pris i kr.
Kundeanmeldelser
Sorter efter
 
Side 1 af
1

BENT er innovative løsninger til den moderne nomade

BENT er innovative telte og kanvas til den moderne nomade, som holder af at leve et liv på farten, men samtidig sætter pris på en afslappende base, hvor ny energi kan indsamles. Med disse typer telte og overdækninger fra BENT og CAMPZ kan du føle dig hjemme overalt i verden og for alvor lade op til nye eventyr i det fri. Opdag verden med os og det anerkendte mærke, der for længst har sat nye standarder for innovation.

Lad dig inspirere af verden og selskabet

Tyske BENT har med årene ladet sig inspirere af en række spændende lokationer rundt om i verden, i udformningen af de smarte og fleksible telte. Virksomhedens hovedsæde er fortsat i Tyskland, men ikke desto mindre tager mærket dig på en rejse til både Caribien, Orienten og Stillehavet. Det sker i form af flotte telte og designs, der dyrker symboler, farver, mønstre og udtryk fra de spændende områder. Bent Zip Friends New ZealandSiden den spæde start har virksomhedens mål og vision bygget på et ønske om at skabe et fora, hvor mennesker kan mødes, udveksle historier og finde inspiration i hinanden og omgivelserne. De unikke kanvas udgør det fora. I fællesskab med familie og venner kan du indtage de grønne omgivelser, for siden at krybe sammen under de hyggelige telte og afskærmninger fra brandet.

Et simpel setup kombineres med beskyttende funktioner

Foruden en stribe lækre designs inspireret af verden, får du et simpelt setup, der er ligetil at have med at gøre, når du handler BENT telte fra CAMPZ. De mange kanvasmodeller er udformet i triangulære stykker af let og robust polyester med vind- og vandafvisende finish samt solbeskyttende egenskaber, så du kan nyde livet i det fri uanset vejr. Hvert stykke kanvas er udstyret med kvalitets lynlåse, som gør det nemt at kombinere de forskellige modeller med hinanden. På den måde kan du indrette og tilpasse de farverige moduler efter dit eget ønske. Pløkker og liner fuldender dit telts stabilitet og udseende, mens et af mærkets smarte tæpper beskytter dig og resten af selskabet mod koldt, vådt eller fugtigt underlag.

Sammen passer vi godt på naturen

BENT lader dig ikke blot nyde naturen, men også passe på den. Det sker med det skarpe fokus på bæredygtige certificeringer, produktionsformer og materialer. Skadelige kemikalier holdes blandt andet uden for produktionen i form af certificeringen REACH, mens belægningerne er frie for PVC. Med BENT og CAMPZ kan du således handle udstyr til udendørsliv med god samvittighed og en sans for det bæredygtige.


Brug for hjælp?
Skriv til os via kontaktformularen, hvis du har spørgsmål eller besøg vores FAQ-side.
Nyhedsbrev
Registrer dig nu og få en rabatkupon på 35 kr.
Eksklusive kampagner og tilbud venter dig. 4

Databeskyttelse & afmeldelse
Tilfredse kunder
Er du tilfreds med vores service? Skriv en anbefaling til andre!