CAMPZ - Camping & outdoorshop
Lageroprydning – rabatter på op til 80 %1
GRATIS LEVERING FRA 699 KR., STØRRE DELE FRA 3.995 KR.6
Bergans Floyen
Føler dig fri til at blive hurtigere - Bergans går "Fast Hiking"! Da den første Bergans "Fast Hiking"-kollektion blev udviklet, var opgaven for designerne klart defineret: Designede en produktlinje med højkvalitets, alsidige og lette produkter i premium kvalitet og med ekstremt høj funktionalitet. En linje, hvor man gerne vil begynde at løbe med det samme, for at inspirere folk til at gå ud - uanset om det er udendørs eller i byen. Og en linje fremstillet af bæredygtige materialer. Resultatet er Fløyen. Alle produkter i Fløyen-kollektionen er lette, yderst åndbare og behagelige at have på. Med Fløyen er du godt forberedt!

Bergans Floyen

2 Produkter
Filter
Nulstil

Køn

 • Damer 1
 • Herrer 1

Størrelse

 • XXS
 • XS
 • M
 • L
 • XL
 • XXL

Farve

 • sort

Bæredygtighedscertifikater

 • bluesign APPROVED 2

Pris

DKK
til
DKK
Sorter
Mest solgte produkter Nyheder Bedst bedømte Pris faldende Pris stigende Nedsatte produkter
Filter
Sorter
Mest solgte produkter Nyheder Bedst bedømte Pris faldende Pris stigende Nedsatte produkter
Bergans Fløyen V2 Bukser Herrer, sort
Bergans Fløyen V2 Bukser Herrer, sort sort
Bergans
Fløyen V2 Bukser Herrer, sort
Vejl. udsalgspris 1.109 DKK 779 DKK
gratis forsendelse
 • Tilgængelig i mange størrelser!
- 29 %
UDSALG
Bergans Fløyen V2 Bukser Damer, sort
Bergans Fløyen V2 Bukser Damer, sort sort
Bergans
Fløyen V2 Bukser Damer, sort
Vejl. udsalgspris 1.109 DKK 769 DKK
gratis forsendelse
 • Tilgængelig i mange størrelser!
- 30 %
UDSALG

Norsk kvalitet uden sidestykke

Det der i 1908 blev startet som et rygsækmærke er i dag blevet udvidet til at omfatte komplette kollektioner med alt til både små og store ekspeditioner. Bergans har i mere end 100 år sørget for at teltture blev uforglemmelige ferier over hele verden. Hos CAMPZ er vi også fan af mærket, der altid leverer varen i forhold til kvalitet og beskyttelse. Lige hvad der er brug for i det danske vejr. Med mere end en menneskealder på bagen har der været masser af tid til at udvikle og skabe en række unikke linjer. Bergans Floyen er blot en ud af mange fra det norske foretagende. Serien kombinerer bæredygtige elementer med fantastisk funktionalitet. Et øget fokus på miljø og genanvendelighed betyder omtanke for både dig og naturen. Bergans Floyen er skabt til aktiviteter med høj intensitet. Løbeture, vandreture eller en kombination af begge dele. Når pulsen kommer op, arbejder stofferne på højtryk på effektiv vis. Især takket være åndbarhed, som holder kroppen tør, uanset tempo og afstand. Floyen-serien er skabt til at give dig komfort og frihed hele vejen rundt. Bergans FløyenDu bliver klædt på fra inderst til yderst, så du kan modstå skiftende vejr i bedste funktionelle stil.

Bergans holder dig kørende til friluftssport

Tøjet fra Bergans Floyen føles så lækkert på kroppen, at du altid får lyst til at tage på tur eller til træning. De lette og bløde materialer skaber komfort samtidig med, at elastan giver strækbarhed. Det betyder bevægelsesfrihed og fleksibilitet – lige hvad der er brug for, når kroppen er aktiv. Bergans Floyen klæder dig på i alle tre lag. Lige fra det inderste i form af undertøj og videre til mellemlag med indbygget isolering. Yderst beskytter skal-beklædning mod elementerne, hvad enten det er regn eller blæst. Modstandsdygtigheden er i top, så du kan klæde dig af og på efter behov. Stoffernes lethed gør det nemt at pakke tøjet sammen. Ofte kan en anorak eller et regnslag pakkes sammen i sin egen lomme, så du sparer plads og nemt kan komme videre på turen med praktisk oppakning. Vandtætte lynlåse, stormkrave, kængurulomme, ventilationspaneler under armhulerne og masser af andre detaljer gør tøjet fantastisk funktionelt. Trøjer, T-shirts, bukser og jakker er blot nogle af de items, som kendetegner serien. Sammen med udstyr og tilbehør, som eksempelvis tasker og hovedbeklædning. Designstilen er klassisk nordisk med masser af tidløse helfarver. Også perfekt til afslappet hverdagsbrug. Det er komfort og beskyttelse, du ikke vil undvære til en aktiv tilværelse i det danske klima.