CAMPZ - Camping & outdoorshop
Lageroprydning – rabatter på op til 80 %1
GRATIS LEVERING FRA 699 KR., STØRRE DELE FRA 3.995 KR.6

Bergans Stranda

1 Produkter
Filter
Nulstil

Køn

  • Damer 1

Størrelse

  • M

Farve

  • blå

Pris

DKK
til
DKK
Sorter
Mest solgte produkter Nyheder Bedst bedømte Pris faldende Pris stigende Nedsatte produkter
Filter
Sorter
Mest solgte produkter Nyheder Bedst bedømte Pris faldende Pris stigende Nedsatte produkter
Bergans Stranda V2 Dunjakke Damer, blå
Bergans Stranda V2 Dunjakke Damer, blå blå
Bergans
Stranda V2 Dunjakke Damer, blå
Vejl. udsalgspris 3.719 DKK 1.269 DKK
gratis forsendelse
  • Versioner: M
- 65 %
UDSALG

Find glæde i alt slags vejr med Bergans Stranda fra CAMPZ

Vådt vejr, kulde og sne skal på ingen måde sætte en stopper for dine aktiviteter i det fri. I hvert fald ikke, hvis du spørger os her hos CAMPZ. Bergans StrandaFor at gøre dig klar til at møde alt slags vejr, har vi samlet en bred vifte af lækkert og funktionelt overtøj fra en lang række dygtige leverandører. Bergans Stranda er sublimt overtøj til dine udfoldelser under åben himmel. Især hvis du er glad for skisport, er du havnet det helt rette sted.

Et af markedets erfarne brands

Nogle brands har så omfattende en historie og levealder, at det kan være svært at korte det ned til et par enkelte ord. Norske Bergans er et af de brands. Det er mere end 100 år siden, at mærkets fadder, Ole F. Bergan, fandt inspiration til at påbegynde produktionen. Det hele startede med udviklingen af en rygsæk. Siden er der kommet en stribe produkter til sortimentet. Heraf er Bergans Stranda et af mærkets nyeste skud på stammen. Denne kollektion af funktionelle beklædningsdele gør dig klar til at træde ud i naturen og nyde de grønne omgivelser uanset vejr.

Fuld beskyttelse i blæsevejr, regn og sne

Det vrimler med gode egenskaber og teknologier i serien af overtøj fra Bergans Stranda og CAMPZ. PrimaLoft Gold er det isolerende fyldmateriale tilsat de mange jakker og anorakker. Med dette fyldmateriale i hænde er du sikker på at kunne holde varmen på bidende dage. Vind- og vandafvisende funktioner bakker op om din komfort og giver dig et stykke overtøj, der beskytter i både blæsevejr, regn og sne. Kombiner din overdel med en underdel på de dage, der kræver ekstra beskyttelse. Et par isolerende overtræksbukser holder dig tør og varm, så du kan lege i sneen og vise talenterne frem på pisterne. Et par varme tights fuldender looket.