CAMPZ - Camping & outdoorshop
GRATIS LEVERING FRA 699 KR., STØRRE DELE FRA 3.995 KR.6
Desværre er det ønskede produkt i øjeblikket udsolgt

BikeParka XL Cykelovertræk, oliven/grøn

ID: 1425873

Vejl. udsalgspris 339 DKK
309 DKK
Inkl. moms. plus Leveringspris

Jeg vil gerne kontaktes, når varen er tilgængelig igen.

Vi gemmer din anmodning i 3 måneder. Hvis varen kommer inden da, vil vi kontakte dig.
GRATIS LEVERING FRA 699 KR., STØRRE DELE FRA 3.995 KR.6

Beskrivelse af

BikeParka XL Cykelovertræk, oliven/grøn (camo)

Beskrivelsen af dette produkt er automatisk oversat. Vi beklager eventuelle fejl.

Designet til brug i hjemmet - i din have, på din altan eller på din brystværn. Det beskytter også din cykel mod støv indendørs. Du kan også pakke det ned i en taske og bruge øjerne til at fastgøre coveret på din cykel, når du er ude at køre.

Tilpas din BikeParka:
Hver BikeParka passer lidt forskelligt på alle cykler for at tage højde for forskellige rammer, styr og sædehøjder. For at montere BikeParka på din cykel skal du først placere betrækket under forhjulet og derefter trække det tilbage over cyklen. Derefter kan du bruge håndtaget øverst til at stramme BikeParka'en tættere, hvis det er nødvendigt.

The Stuff Sac:
Tag et hjørne af BikeParka'en og put det i tasken. Hvis du folder den først, opstår der kun luftlommer. Så der er ingen grund til at være pæn!

Pleje:
Materialet er fremstillet med den højest mulige UV-beskyttelse, men for at opnå den bedste ydeevne og lang levetid skal du undgå direkte sollys, især om sommeren. Det anbefales, at du skifter din BikeParka regelmæssigt for at maksimere dens levetid. Rengør din BikeParka som et telt af god kvalitet - rengør den med en svamp, varmt vand og naturlig sæbe/mildt rengøringsmiddel. Ingen maskinvask/tørring i tørretumbler.

Alle BikeParkas er lavet af RipStop-stof, så de burde ikke rive i stykker. Uheld kan dog ske, og BikeParka kan derfor nemt repareres med et reparationssæt til teltet, hvis det er nødvendigt.

Funktioner

Tilsigtet brug
MTB-begynder/Tour, Maraton/Cross Country, All Mountain/Enduro, Downhill/Freeride, Allround / Begynder, Tour / Cross Country, Marathon / XC, All Mountain / Trail, Enduro, Racer, Cyclocross, Gravel, Endurance, Trekking, Bike Travel, Bikepacking, Hybrid, Pendler, Livsstil/Bycykel, Hverdag, Lifestyle / Single Speed, Urban Sports, Pendling
Vigtigste oplysninger
Type:
Cover
Design:
Softbag
Materiale
Materiale:
Polyester ripstop
Størrelse
Mål (L x B x H):
225 x 140
Leveringsomfang
Indhold / levering:
1 x BikeParka XL cykelovertræk
Modelår
2022
Produktnummer
1425873
EAN
5060276290395

Kundeanmeldelser

Giv din mening til kende. Vær den første til at anmelde dette produkt.