CAMPZ - Camping & outdoorshop
GRATIS LEVERING FRA 699 KR., STØRRE DELE FRA 3.995 KR.6
null
BIRKENSTOCK – Gør dine fødder en tjeneste
Kort eller lang - BIRKENSTOCK sandaler er bare fantastiske! Kerneproduktet fra det traditionsrige mærke er den unikke, anatomisk formede fodseng - et revolutionerende koncept, der har banet vejen for et helt nyt marked. BIRKENSTOCK står for komfort, høj funktionalitet, bæredygtighed og exceptionel kvalitet.

Birkenstock

1 Produkter
Filter
Nulstil

Køn

Skostørrelse

  • 28

Farve

  • blå

Pris

DKK
til
DKK
Sorter
Mest solgte produkter Nyheder Bedst bedømte Pris faldende Pris stigende Nedsatte produkter
Filter
Sorter
Mest solgte produkter Nyheder Bedst bedømte Pris faldende Pris stigende Nedsatte produkter
Birkenstock Arizona Sandaler Birko-Flor Earthy Vegan Regular Børn, blå
Birkenstock Arizona Sandaler Birko-Flor Earthy Vegan Regular Børn, blå blå
Birkenstock
Arizona Sandaler Birko-Flor Earthy Vegan Regular Børn, blå
Vejl. udsalgspris 369 DKK 249 DKK
  • Versioner: EU 28 (Regular)
- 32 %
UDSALG

Sko dine fødder vil elske dig for

Birkenstock er nogle af de mest behagelige sko, du overhovedet kan finde på markedet, og dine fødder vil for evigt være dig taknemmelig for at vælge dem. Brandet har eksisteret i intet mindre end 250 år og har aldrig været så populært som nu. Du finder alt fra de klassiske sorte sandaler til mere vovede sandaler i en glad pink, der med garanti får folk til at vænne sig om og lige kigge en ekstra gang. Det kan også være, du er til et mere legende blomsterdesign, der passer perfekt til en glad sommerdag. Du finder det hele hos Birkenstock.

Støtte og bærekomfort med den unikke fodseng

Det tyske brand Birkenstock blev grundlagt af skomageren Johann Adam Birkenstock helt tilbage i 1774, og virksomheden er i dag stadig familieejet. Birkenstock har siden begyndelsen designet komfortabelt, solidt og funktionelt fodtøj, og dine fødders velvære er omdrejningspunktet i hver eneste sko. Det, der virkelig gør Birkenstock til de mest komfortable sko, du kan finde, er deres helt unikke fodseng, som de selv har udviklet inspireret af naturlige fodaftryk fra mennesker i sandet. Birkenstock Arizona Birko-Floor NubukFodsengen giver dig den bedste støtte og bærekomfort, så du kan have skoene på i mange timer uden at få ondt i fødderne.

Sko til alle lejligheder og personligheder

Uanset hvad din stil er, kan du finde et par sko fra Birkenstock, der passer til dig og til enhver lejlighed og situation. Måske du skal på campingferie og gerne vil have et par af de klassiske sorte sandaler at tøffe rundt i på campingpladsen? Eller hvad med et par tåsandaler i flip flop stil i en livlig farve såsom gul, grøn eller orange? Det kan også være, at du er mere rock’n’roll og skal have et par i et shiny metallook. Du finder også sko med både de klassiske to remme over foden og modeller med blot én rem. I sortimentet finder du også modeller, der minder mere om en traditionel sandal med en rem, der går rundt om hælen. Det kan også være, du går og drømmer om et par hyggelige hjemmesko – så er du også landet det rigtige sted. Du finder sko, der kan bruges til både jeans, lange sommerkjoler, afslappende søndagstøj, sportstøj og meget mere. Det er kun din fantasi, der sætter grænser for, hvordan dine nye Birkenstock kan styles. Hos CAMPZ har vi et stort udvalg af sko fra det tyske brand, så find dine nye yndlingssko lige her!