Kan du ikke se det sikre browservindue fra PayPal?

Klik her
for at åbne det.

Din bestilling er lige straks gennemført. Vi takker for din tålmodighed.

SOMMERUDSALG - Find alt til din yndlingsaktivitet! | Op til 70% rabat

Black Diamond

Førsteklasses udstyr fra USA
Begyndelsen af virksomhedens historie var præget af grundlæggeren Yvon Chouinards lidenskab til bjergbestigning. Sikkerhedssystemer fra Black Diamond tilbyder ivrige bjergbestigere sikker og optimal beskyttelse på bjergture. Kraftige trekkingrygsække, telte og lamper overbeviser med en høj kvalitet. Perfekt håndtering og anvendelse af high-tech materialer gør, at produkterne også er blevet sande klassikere hos erfarne bjergbestigere.
Klatring
Topsælgere - Klatring
Flere kategorier
Nye produkter fra Black Diamond
Mere fra Black Diamond

Black Diamond

633 Produkter
Sorter efter
 
Side 1 af
12

Forbedr din klatreteknik

Det lyder enkelt, hvilket det bestemt også kan være; på med klatreskoene og lidt kridt på hænderne, og man er klar til at klatre løs. Men ønsker man at gå skridtet videre og integrere klatring som en helhedsoplevelse, så skal der mange flere items ind over sporten. Amerikanske Black Diamond har i årtier beskæftiget sig med klatring samt snesport af forskellig art, hvilket sikrer dig et mærke med masser af kvalitet. Man har besteget de højeste bjerge og klatret på de mest udfordrende og umulige klipper og vægge med succes, for mærket sponsorerer nemlig professionelle atleter i flere dele af verden. Det er noget, som stiller krav til hvert marked og land, da hver kultur udvikler deres egen teknik, hvor alt det bedste fra alle atleterne så samles i et universelt design. Black Diamond ZoneUdvalget fra Black Diamond er i dag så omfattende, at man kan købe ting ned i de helt små detaljer, men hver en item er uundværlig, når det går løs på klatrevægge, hvor teknik og det rette udstyr sørger for, at man bevæger sig opad. Det brede udvalg byder også på produkter til vandrerfolk og campister, da tingene er designet med masser af funktionalitet og alsidighed.

Når udstyret er skabt specifikt til formålet, så går tingene bedre

Som bekendt er det detaljerne, der udgør helheden, når man klatrer. Hos Black Diamond sørger man for, at du kan sammensætte det rette outfit samt tilføje de helt elementære ting i form af basisudstyr og -tilbehør. Mærket byder nemlig på masser af funktionelt tøj skabt til formålet, hvad enten det er bukser, T-shirts, hoodies eller andet tøj, hvor fællesnævneren er fri bevægelighed, åndbarhed og fleksibilitet. Udover beklædningen kommer alt udstyret og tilbehøret i form af klatreseler, klippesikringer, karabinhager, isøkse, hjelm, klatrehandsker, kridttaske, pandelampe og meget andet. Derudover skal man naturligvis også have et sted at sove, hvis man er på en længere tur i det fri, og også her er Black Diamond på banen med telte, soveposer og alle de andre ting, der sikrer en fast base på turen samt en god nattesøvn. Når først man er pakket ind i dette topprofessionelle mærke, så føler man sig for alvor klar og godt rustet til at tage ud i det fri og være aktiv, da man føler sig i trygge hænder takket være kvaliteten og mærkets erfaring. Så få mod på endnu mere klatring hele året rundt eller nyd friluftslivet med nogle af produkterne her fra CAMPZ.


Brug for hjælp?
Kontakt vores kundeservice: man-fre 10.00-17.00
78 77 40 69
Nyhedsbrev
Registrer dig nu og få en rabatkupon på 70 kr.
Eksklusive kampagner og tilbud venter dig. 4

Databeskyttelse & afmeldelse
Tilfredse kunder
Er du tilfreds med vores service? Skriv en anbefaling til andre!