Kan du ikke se det sikre browservindue fra PayPal?

Klik her
for at åbne det.

Din bestilling er lige straks gennemført. Vi takker for din tålmodighed.


Black Diamond

(450 Produkter)

  Pris (kr.)

  • -
    Anvend

  Kundeanmeldelser

Valgt:
Taske fra Black Diamond
Black Diamond

Black Diamond - Sikkert udstyr til den næste bjergtur

Begyndelsen af u200bu200bvirksomhedens historie var præget af grundlæggeren Yvon Chouinards lidenskab til bjergbestigning. Sikkerhedssystemer fra Black Diamond tilbyder ivrige bjergbestigere sikker og optimal beskyttelse på bjergture. Kraftige trekkingrygsække, telte og lamper overbeviser med en høj kvalitet. Perfekt håndtering og anvendelse af high-tech materialer gør, at produkterne også er blevet sande klassikere hos erfarne bjergbestigere.

SORTER EFTER
Side1af
8
 
SORTER EFTER
Side1af
8

Black Diamond Trekking og ski online

De mest værdifulde oplevelser findes i naturen. Jo højere bjerge, jo stejlere pister, jo bedre – det er der nogle udøvere af ekstremsport, der synes. Men selv på et lidt lavere niveau kræver for eksempel klatring og skiløb noget ordentligt udstyr. Det finder man bl.a. hos firmaet Black Diamond, som har specialiseret sig i udstyr til netop klatring og skiløb.

På opdagelse med Black Diamond

Det hele startede i 1957, hvor en dengang kun 18-årig ung mand ved navn Yvon Chouinard anskaffede sig en hammer og en ambolt og begyndte at smede sine egne håndlavede stålspigrer eller pitoner, som de også kaldes. Det vil sige de stålspigrer man hamrer ind i klippevæggen, når man klatrer eller er på bjergbestigning. Yvon Chouinard var nemlig passioneret klatrer og for at finansiere sin hobby, kørte han til nationalparken Yosemite i Californien, et yndet sted for klatrere, og begyndte at sælge sine produkter fra sin bils bagagerum. Black Diamond MomentumHans intelligente design blev hurtigt anerkendt som det bedste blandt andre klatrere. Han kaldte sit lille firma for Chouinard Equipment, og ud over pitonerne udviklede han også karabinhager til klatrerebene, og de var en tydelig forbedring af de hidtil tilgængelige karabinhager. Chouinard Standard karabin var let, stærk og ukompliceret, og den blev hurtigt standarden for hele industrien, som kopierede dens principper for et enkelt, højtydende design, holdbarhed og præstation. Desværre tvang adskillige anklager om manglende advarsler om de potentielle farer ved at bruge firmaets klatreudstyr ChouinardEquipment i knæ, men i december 1989 dannede en række tidligere ansatte firmaet Black Diamond Equipment.

Terrængående sportsgrene

I dag er det, som startede som en baggårdsvirksomhed med en hammer og en ambolt vokset til et verdensomspændende firma, ikke kun for klippeklatrere, men også for mange andre udøvere af udendørs sportsaktiviteterisær skiløbere. Både de daværende og nuværende ejere af Black Diamond var og er aktive udøvere af de sportsgrene, som de fremstiller produkter til, og derfor er de utroligt kritiske over for deres produkters kvalitet. Dette kommer brugerne af Black Diamond udstyr, som dyrker godtrekking, styrtløb, langrend, skiskydning og alle andre former for skiløb og aktiviteter, som foregår i mere uvejsomt terræn og kræver specialudstyr, til gode. Black Diamond kan levere det hele og lidt til. Det kan man f.eks. se i en netbutik som campz.dk. Med Black Diamond kan man klæde sig fra inderst til yderst i tøj, som er nøje tilpasset ens aktivitet, til vejret og til terrænet, og det lige fra undertøj til T-shirts, shorts, caps, trøjer, jakker og skidragter. Men også alt det andet nødvendigt udstyr som for eksempel pandelamper, rygsække til både vandring, trekking og bjergbestigning, gamacher, lamper, rejsetasker, ski, skistave, vanter og meget mere. Produktionen foregår bl.a. på Black Diamond egne fabrikker i Salt Lake City, USA og i Kina, men uanset hvor et produkt stammer fra, er det underlagt de samme strenge kvalitetskrav. Men vigtigst af alt, det hele er blevet gennemtestet igen og igen.Black Diamond Spot Både på fabrikken og af en nærmest endeløs række af såvel professionelle som amatørudøvere af disciplinerne. Men Black Diamond sikrer sig også, at alle produkter lever op til de højeste internationale standarder som f.eks. 3 Sigma for alt klatre- og bjergbestigningsudstyr, og virksomheden er certificeret i henhold til standarden ISO 9001.

Sikkerhed fremfor alt

Sikkerhed er alfa og omega i de sportsaktiviteter, som udstyr fra Black Diamond er designet til, og derfor omfatter kollektionen naturligvis alt tænkeligt sikkerhedsudstyr som klatrehjelme, klatreseler og reb, pigsko, isøkser, pitoner, karabinhager, lavinesonder og meget, meget mere. Så hvis man hænger på en klippeside i udstyr fra Black Diamond, så er det sandsynligvis kun ens egne evner, der sikrer en fast grund under fødderne senere, for udstyret er designet til de mest krævende udfordringer. Det meste klatreudstyr findes også til børn. Det er længe siden, at ski var et par brædder af træ. I dag er de højteknologiske transportmidler lavet i de bedste kunststof materialer med avancerede bindinger, som reducerer faren for f.eks. brækkede ankler ved styrt eftersom at bindingen udløses automatisk, og skien falder af. Men tag selv en tur rundt på campz.dk og se alle de produkter, Black Diamond kan byde på. De er designede til livet udendørs.
  • Klatresele
  • Trekkingrygsæk
  • Klatrehjelm


Brug for hjælp?
Kontakt vores kundeservice: man-fre 10.00-18.00
78 77 40 69
Nyhedsbrev
Registrer dig nu og få en rabatkupon på 70 kr.
Eksklusive kampagner og tilbud venter dig. 4
Tilfredse kunder
Er du tilfreds med vores service? Skriv en anbefaling til andre!
Skriv en anbefaling