CAMPZ - Camping & outdoorshop
GRATIS LEVERING FRA 699 KR., STØRRE DELE FRA 3.995 KR.6
Desværre er det ønskede produkt i øjeblikket udsolgt

Bliz Drift Polarized Briller, sort/brun

ID: 1338760

659 DKK
Inkl. moms. plus Leveringspris

Jeg vil gerne kontaktes, når varen er tilgængelig igen.

Vi gemmer din anmodning i 3 måneder. Hvis varen kommer inden da, vil vi kontakte dig.
GRATIS LEVERING FRA 699 KR., STØRRE DELE FRA 3.995 KR.6

Beskrivelse af

Bliz Drift Polarized Briller, sort/brun (matt black/brown with silver mirror)

Beskrivelsen af dette produkt er automatisk oversat. Vi beklager eventuelle fejl.

En udfordrer, en følgesvend. Drift Polarized er en model, der passer til de fleste aktiviteter. Et fremragende valg til multisport, både til daglig brug og til mere krævende situationer. Drift Polarized er designet til at passe til en lang række forskellige ansigtstyper. Dette er en model, der giver mere beskyttelse og komfort med en ramme, der dækker store områder omkring øjnene. Linserne har 100 % UV-beskyttelse og har en høj optisk kvalitet. Drift Polarized er det perfekte valg, hvis du har brug for et par flotte solbriller, der kan følge dig på alle dine eventyr.

Generelle funktioner
En løbetur om morgenen, et par kilometer på mountainbike eller ned ad skibakken. Du kan regne med Drift Polarized til alle dine store og små eventyr. Cool design, der er udformet til at passe til mange forskellige ansigtstyper med en ramme, der dækker store områder omkring øjnene. Det betyder, at de er behagelige at have på og giver beskyttelse, som du altid kan stole på. Drift Polarized fås i flere attraktive farver, der alle har samme komfort som den friktionsgummiindfattede næsepude og de komfortable tindespidser.

Funktioner af objektivet
Objektivet har en høj optisk kvalitet. Den er fremstillet af X-PC for at give dig maksimal beskyttelse og klart udsyn under alle vejrforhold. Linsen giver 100 % UV-beskyttelse.

Materialer
Drift Polarized er fremstillet af Grilamid, et højteknologisk materiale med lav vægt og meget høj fleksibilitet. Takket være dette materiale er Drift Polarized lige så behageligt at have på i høje temperaturer som i isnende kulde.

Monteringsmuligheder
Drift Polarized passer til de fleste ansigter og har et design, der beskytter mod uønsket lys og vind. Brillerne holder sig på plads takket være friktionsgummiet på næsepuden og brillestængerne.

Funktioner

Tilsigtet brug
Allround / Begynder, Tour / Cross Country, Marathon / XC, Racer, Cyclocross, Gravel, Endurance, Trekking, Bike Travel, Hybrid, Hverdag, Lifestyle / Single Speed, Urban Sports, Pendling, Trailløb, Løb, Langrend på ski
Køn
Herrer, Damer
Vigtigste oplysninger
Gletscheregnet:
Nej
Glas-/linsetype:
klar
Udstyr
ramme:
Grilamid TR90
Nasenberreich:
Næseunderlag
Brillestang:
Gummibelægning
Brilleglas
Betegnelse brilleglas:
Sort / brun
100% UV-beskyttelse:
ja
Detaljer:
med polarisationsteknologi
flere egenskaber:
X-PC-linse med høj optisk kvalitet
Modelår
2023
Produktnummer
1338760
EAN
7318480108646

Kundeanmeldelser

Giv din mening til kende. Vær den første til at anmelde dette produkt.