Kan du ikke se det sikre browservindue fra PayPal?

Klik her
for at åbne det.

Din bestilling er lige straks gennemført. Vi takker for din tålmodighed.

Kvalitetstid med familien venter - Nyd afslappede sommerdage sammen

Bliz

88 Produkter
Pris i kr.
Kundeanmeldelser
Bliz

Bliz – mere end bare briller

Er du på udkig efter det perfekte udsyn? Svenskerne fra Bliz designer sportsbriller i høj klasse, der er uden sidestykke med hensyn til funktion, teknologi og design. Med det højeste tekniske og funktionelle niveau tilbyder de dig perfekt beskyttelse til alle dine udendørs eventyr - og til en mere end fair pris!

Sorter efter
 
Side 1 af
2

Performance-solbriller fra svenske Bliz

Bliz er en af de helt store spillere på markedet i Europa. De skaber solbriller til de eventyrlystne cykelryttere, skisportsudøvere, vandrere og løbere. Det svenske brand har fokus på funktion, fleksibilitet og design som sikrer dit udsyn i al slags vejr. De tænker altid udenfor boksen ved at skabe teknologi, som giver dig lækre solbriller, specifikt til din sport og dit behov. Alle Bliz 's linser følger de europæiske 174:2001 standard, hvilket giver dig briller i høj kvalitet som beskytter dig mod skarpt lys, ujævnt terræn og høj fart. Så skal du ikke holde dig tilbage, bare fordi vejret er ustadigt. Deres skandinaviske arv ses i deres stilrene design.

Bliz giver dig skandinavisk design og stilren funktionalitet som holder tur efter tur

CAMPZ er stolte af, at kunne give dig performance-briller til en fair pris. Bliz Matrix M12Alle skal have muligheden for at have det perfekte udsyn, og ikke skulle bekymre sig om vejrforholdene. Brillerne er lavet med de nærmest skudsikre Bliz X-PC™ linser. Det stærke polycarbonat giver dig briller, som holder til selv de hårdeste ture og det mest uregerlige vejr. De beskytter dig også mod UVA og UVB stråler. Brillerne er altid skabt med en ventileret ramme, som forhindrer dem i at danne kondens eller dugge. Skal du have briller til de mere sveddryppende aktiviteter? Så kan du med fordel vælge briller med Sweatbar, som suger sveden til sig og holder dig tør. Selvom de tilføjer lidt ekstra vægt til brillerne, er de klart det værd, hvis du skal ud i det varme vejr og give den gas.

Få alle livets farver med

Linserne sørger for, at du kan se alle kontrasterne i landskabet. Materialerne er nænsomt udvalgt for, at du ikke skal gå på kompromis med den smukke udsigt. Få maksimal klarhed, sikkerhed og udsyn på turen. De giver dig også dæmpede farvetoner, hvilket giver dine øjne en pause og lader dig holde fokus længere. Precision Lens Technology™ lader dig se frit og forstyrrer ikke dit udsyn. Du kommer på sikkert eventyr, da brillerne møder selv de mest strenge sikkerhedsstandarder. I kombination med Bliz Ultra Lens Science™ får dine briller alle de mest moderne features og et perfekt syn på hele turen. Linserne er kurvede for optimal komfort. De dugger ikke når vejret er skiftende og den moderne Opti Lens Technology™ giver +0.5, 1.0 og 2.0 styrke i bunden af brillerne. Dette styrker dit syn på nært hold og gør det lettere for dig, at aflæse GPS, telefon og andet udstyr på vejen.


Brug for hjælp?
Skriv til os via kontaktformularen, hvis du har spørgsmål eller besøg vores FAQ-side.
Nyhedsbrev
Registrer dig nu og få en rabatkupon på 35 kr.
Eksklusive kampagner og tilbud venter dig. 4

Databeskyttelse & afmeldelse
Tilfredse kunder
Er du tilfreds med vores service? Skriv en anbefaling til andre!