Kan du ikke se det sikre browservindue fra PayPal?

Klik her
for at åbne det.

Din bestilling er lige straks gennemført. Vi takker for din tålmodighed.

Hold dig i form - Bliv stærkere og træn i naturen

Blundstone

23 Produkter
Pris i kr.
Kundeanmeldelser
Blundstone

Blundstone – Klassikeren fra Australien

Det traditionsrige australske firma Blundstone producerer stilfulde lædersko, der er lavet til at vare evigt. Selv om modellerne har udviklet sig i stil, design og teknologi, har kvaliteten altid været den samme. Dine Blundstones ledsager dig på hvert eventyr - og får dig til at se super godt ud!

Sorter efter
 
Side 1 af
1

Premium-støvler med australsk DNA

Tasmanien har for længst fået en plads i mange danskeres hjerter, da den australske ø er lig med royalt flair. Men også på andre områder excellerer den. Blundstone er eksempelvis øens svar på klassiske støvler, som i dag er verdenskendte. Siden 1870 har man via grundigt håndværk og stolte traditioner skabt fodtøj, der ikke er til at slide op. Højkvalitetsmaterialer og skomageri i verdensklasse er grundopskriften på de modstandsdygtige støvler, der bider sig fast i underlagene. Hos CAMPZ handler det om udendørsliv, hvilket passer perfekt sammen med det australske mærke, der forbereder dine fødder på at komme ud på eventyr. Med Blundstone om fødderne kan du se frem til mange skridt i alle mulige retninger. Både de mere målrettede, men også de spontane af slagsen. Underdele og overdele arbejder stærkt sammen og får dig fremad i dit eget tempo. Hvad enten det er storbyens hårde betonjungle eller på naturens bløde stier. Alsidighed er et nøgleord i alle støvlekollektionerne, der altid kan kendes på et flot og karakteristisk look.Blundstone 1930 Du får klassiske ankelstøvler, der går lige godt til mænd og kvinder – naturligvis med forskellige detaljer. Tidløshed og minimalisme er en fast del af designstilen. Med mørke grundfarver, der ikke er sarte, og derfor egner sig perfekt til udendørsbrug.

Blundstone tager dine fødder et stort skridt videre

Du kan kende et par ankelstøvler fra Blundstone på mange ting, ikke mindst på elastikkerne på begge sider af hver støvle, hvilket skaber fleksibilitet og medvirker til en perfekt pasform. Du kan også vælge et par snørestøvler, der kan bindes lige med den stramhed, du har det bedst med. Uanset hvad du vælger, så får du overdele skabt i det lækreste premium-læder. Blødt, langtidsholdbart og smukkere med årene. Samtidig er det specialudvalgte læder vandafvisende, så du kan begive dig gennem elementerne iført dine funktionelle og moderigtige støvler. Derudover kan du nyde godt af letvægtsdesigns kombineret med kraftfulde såler, der holder dig fast på underlagene. Skridsikre bunde giver ekstra tryghed, når du passerer våde overflader. Indbygget stødabsorbering gør det dejlig behageligt at være på eventyr. Alt dette kombineret med ergonomisk hælopbygning, der højner komforten og mindsker risikoen for trætte fødder. Blundstone har virkelig ramt plet på alle punkter med deres lækre allround fodtøj, som er lige populære i by og natur. Tilføj ved behov et par af mærkets bløde indlægssåler, hvis du har behov for ekstra varme eller støtte. Når du ikke lige er undervejs i dine støvler, kan du med fordel vedligeholde dem med skocreme. Børst snavs af først og lad dem lufttørre, inden du smører ind.


Brug for hjælp?
Skriv til os via kontaktformularen, hvis du har spørgsmål eller besøg vores FAQ-side.
Nyhedsbrev
Registrer dig nu og få en rabatkupon på 35 kr.
Eksklusive kampagner og tilbud venter dig. 4

Databeskyttelse & afmeldelse
Tilfredse kunder
Er du tilfreds med vores service? Skriv en anbefaling til andre!