Kan du ikke se det sikre browservindue fra PayPal?

Klik her
for at åbne det.

Din bestilling er lige straks gennemført. Vi takker for din tålmodighed.

Covid-19: Vi fortsætter med at levere! - Til vores FAQ

Bogs

0 Produkter
Ingen af de valgte produkter er i øjeblikket tilgængelige!
Dagens mest solgte

Kvalitetsgummistøvler til alle

Med Bogs gummistøvler kan hele familien iklæde sig beskyttende fodtøj, som ikke lader sig skræmme af vådt vejr og mudder i stride strømme. Vælg det bedst tænkelige tilholdssted til dine fødder, når vejr og underlag forsøger at komme i vejen for dine udendørsaktiviteter.

Skabt til livet i naturen

I begyndelsen var Bogs udviklet til livet på landet, hvor landmænd har brug for solidt fodtøj, der kan modstå elementerne og de ofte mudrede marker og omgivelser. Bogs Classic HighForuden at beskytte fødderne mod naturen, er det i erhverv som disse et absolut krav, at fodtøjet er komfortabelt at have på og kan klare en hel dag og aftens fysisk aktivitet. Her kommer mange gummistøvler til kort, men ikke Bogs. Hos CAMPZ forstår vi vigtigheden af fodtøj, der ikke kommer i vejen for vores udendørsudskejelser. Derfor er vi vilde med disse gummistøvler, der selv efter mange timers færden i naturen holder fødderne friske og klar til et endnu mere natur.

Tag et afbræk fra byens travle liv

På trods af at Bogs oprindeligt blev produceret til professionelt brug, kommer de i dag også alle andre mennesker til gavn. De fleste af os lever nok i enten større eller mindre byer, hvor mudderet sjældent flyder rundt på gader og fortov, men af og til har vi også brug for at komme væk. Og her er naturen for os, der er havnet herinde på CAMPZ, ofte førsteprioritet. Fra ture gennem skovens fugtige underlag til sumpede lejrture omkring søer og længere vandreture i vildt terræn. Mulighederne er mange for at koble af fra dagligdagen, men de kræver alle, at man holder sig tør, særligt de mest udsatte dele af vores krop – fødderne. Bogs North Hampton Solid TallOg lad os bare være ærlige: Vejret i Danmark er i høj grad medvirkende til, at det underlag, vi betræder, oftest er fugtigt eller decideret vådt.

Fremstillet af de bedste materialer og nyeste teknologier

Gummistøvlerne fra Bogs er naturligvis 100 % vandtætte og perfekt egnede til at færdes i selv den mest ufremkommelige natur. I fremstillingen benyttes der avanceret teknologi, som er med til at holde fødderne både varme og med et altid sikkert greb om underlaget. Ydermere er de også udviklet i et overflademateriale, som holder skidt og snavs på afstand og sørger for, at de holder sig rene og pæne. Dermed vil de også se flotte ud, når du vender tilbage til det travle byliv fra dit udendørseventyr. Ergo, mindre rengøringsarbejde på hjemmefronten!

Uundværlig beskyttelse til fødderne

Indvendigt er gummistøvlerne fremstillet i ligeså høj kvalitet som udenpå. Det anvende gummimateriale er skabt til at strække sig og forme sig efter dine fødder. Og foret, der i 100 % vandtætte sko ofte kan have sit for med at slippe af med fugten, som fødderne afgiver, er bygget op omkring en teknologi, der sørger for hurtig tørring. Hos CAMPZ vil vi derfor i høj grad anbefale, at du kigger nærmere på gummistøvlerne fra Bogs, da vi ved, at du ikke vil kunne undvære dem, når først du har vandret omkring i naturen med dem.

Brug for hjælp?
Lukket telefonlinje
Flere informationer
Nyhedsbrev
Registrer dig nu og få en rabatkupon på 35 kr.
Eksklusive kampagner og tilbud venter dig. 4

Databeskyttelse & afmeldelse
Tilfredse kunder
Er du tilfreds med vores service? Skriv en anbefaling til andre!