Kan du ikke se det sikre browservindue fra PayPal?

Klik her
for at åbne det.

Din bestilling er lige straks gennemført. Vi takker for din tålmodighed.

Brunner

83 Produkter
Pris i kr.
Kundeanmeldelser
Brunner

BRUNNER – Fornøjelse - Innovation - Kvalitet

Siden 1960 har det italienske firma BRUNNER tilbudt specifikke produktløsninger til outdoor, fritid og camping. Sortimentet spænder fra campingmøbler, tallerkener, telte, tilbehør, elektroniske genstande til rejseartikler. Det moderne BRUNNER-sortiment udvikles konstant, forbedres og udbygges for at imødekomme markedsudviklingen. De har overbevidst outdoorentusiaster verden over med produkterne, og står for kvalitet, originalitet og værdifastholdelse.

BRUNNER
Sorter efter
 
Side 1 af
2

Brunner på campz.dk

Campinglivet kan byde på såvel mange glæder som udfordringer. Blandt glæderne er, at man stort set døgnet rundt er udendørs, selv om natten, for hvis man foretrækker at bo i telt, som for eksempel et af dem, virksomheden Brunner leverer, så sover man bogstaveligt talt under åben himmel. Der er kun et ultratyndt stykke teltdug mellem en selv og den åbne himmel. Og allerede her sætter udfordringerne ind. For selv under varmere himmelstrøg kan det blive koldt om natten, så man bør sikre sig en behagelig sovepose, der kan holde varmen, og eventuelt et godt liggeunderlag eller en luftmadras, som kan isolere mod den kolde jord.

Tag over hovedet

Næste udfordring er organisering af lejrpladsen. Et moderne telt er normalt ikke ret stort – modsat tidligere tiders villatelt, hvor der nærmest var plads til, at man kunne parkere bilen inde i det. Brunner ChefTil gengæld var det tungt, ikke vandtæt, og stativet var kompliceret og svært at samle, så det tog ofte lang tid og adskillige skænderier i en familie at få det op at stå. I dagens kuppeltelt eller tunneltelt er der ofte ikke plads til meget mere, end at man kan ligge og sove der – det antal mennesker teltet nu er beregnet til – og så en smule bagage. Er man på cykel, er der ikke meget hjælp at hente her i forhold til opbevaring, og er man i bil, er man ofte tvunget til at sætte den på en parkeringsplads, som måske ligger langt fra teltet. Dermed er det besværligt at skulle rende frem og tilbage mellem telt og bil, hver gang man skal hente et eller andet. Blot at efterlade tingene uden for teltet er nok heller ikke den bedste ide, for dels kan det friste svage sjæle til at stjæle tingene i ly af natten, og dels kan man jo aldrig gardere sig mod en regnbyge, som man måske ikke opdager, mens man sover.

Orden på tingene

Derfor er en gennemtænkt organisering af alt sit habengut en god ting. Det tilbyder Brunner også, for eksempel i form af foldeskabe. Under rejsen kan de pakkes kompakt sammen, så de stort set intet fylder i bagagerummet, og når man så når frem til den udsete campingplads, foldes det ud – og pludselig er der hylder, hvor man for eksempel kan organisere alt sit køkkengrej eller tøj, så det fylder mindst muligt. Foldeskabene kan fås i flere størrelser, og de kan fås som både høje, smalle skabe og lave, brede. De første er velegnede til tøj, sko og lignende, mens den sidste slags har mange anvendelsesmuligheder, for eksempel som køkkenskab. Endelig findes der også de ultrasmalle Multiorganizers, som er velegnede til de helt små ting – det kan være makeup eller andre toiletsager, almindeligt nips, de fine sten eller muslingskaller, som børnene har fundet på stranden. Brunner har nemlig opbevaringsløsninger på det meste. Et foldeskab fra Brunner har oftest en fast plade øverst, så hvis man vælger at bruge skabet til køkkengrej, så kan man placere kogegrej som en spritbrænder, et gasblus eller en grill på den faste plade, og så har man faktisk et helt køkken lige ved hånden. Brunner kan også levere stort set alt, hvad man har brug for af service på en campingtur – tallerkener, bestik, glas og lignende, og det kan man også finde her på CAMPZ.dk.

Sid godt udendørs

Så langt, så godt, og så er man faktisk klar til de kulinariske udfoldelser på campingkøkkenet, men så kommer næste udfordring! Brunner Jumbox MercuryHvor skal man sidde og nyde alle lækkerierne? På jorden? nej, ikke rigtigt, vel! Så er det godt igen at have Brunner. For virksomheden leverer stort set alt i campingmøbler. Campingborde i flere forskellige størrelser, så man kan vælge den størrelse til det antal mennesker, man nu er i campinglejren. Campingbordene er for de flestes vedkommende udført i aluminium, som er et utroligt let og holdbart materiale. Campingstole fås også i forskellige udformninger. Taburetter, stole, der passer omkring et spisebord, og mere behagelige campingstole, hvor man bedre kan flyde ud med en god bog efter middagen.

Lys over land

Sidste udfordring i denne omgang er lys! Er man på campingferie i for eksempel Sydeuropa, så bliver det meget tidligere mørkt end herhjemme – selv i højsommeren. Og følger man sydeuropæernes vane med at spise sen aftensmad, så kan det hurtigt blive mørkt, inden man sætter sig til bords. Så er det godt, at man har en lampe fra Brunner. Lamper fås både som bordmodeller og til ophængning, så hvis man slår bordet op under et træ, så kan lampen hænge lige over midten. Brunner er en 50 år gammel tysk virksomhed, som lige fra starten har bestræbt sig på at udvikle og producere praktisk campingudstyr til friluftsfolket. Brunner producerer også ekstraudstyr til campingvogne, for eksempel varmeovne og køleskabe, og en lang række produkter til den almindelige husholdning samt forskelligt elektronisk udstyr. Se det store udvalg af produkter fra Brunner her på CAMPZ.dk og se, hvordan du kan gøre din næste campingferie meget mere behagelig.
  • Aluminium klapbord
  • Foldeskab, velegnet som køkkenskab
  • 6-personers familietelt
  • Komfortabelcampingstol
  • Campingservice


Brug for hjælp?
Kontakt vores kundeservice: man-fre 10.00-17.00
78 77 40 69
Nyhedsbrev
Registrer dig nu og få en rabatkupon på 70 kr.
Eksklusive kampagner og tilbud venter dig. 4
Tilfredse kunder
Er du tilfreds med vores service? Skriv en anbefaling til andre!