CAMPZ - Camping & outdoorshop
Lageroprydning – rabatter på op til 80 %1
GRATIS LEVERING FRA 699 KR., STØRRE DELE FRA 3.995 KR.6
BRUNNER
BRUNNER – Fornøjelse - Innovation - Kvalitet
Siden 1960 har det italienske firma BRUNNER tilbudt specifikke produktløsninger til outdoor, fritid og camping. Sortimentet spænder fra campingmøbler, tallerkener, telte, tilbehør, elektroniske genstande til rejseartikler. Det moderne BRUNNER-sortiment udvikles konstant, forbedres og udbygges for at imødekomme markedsudviklingen. De har overbevidst outdoorentusiaster verden over med produkterne, og står for kvalitet, originalitet og værdifastholdelse.

Brunner

3 Produkter
Filter
Nulstil

Farve

  • grå

Pris

DKK
til
DKK
Sorter
Mest solgte produkter Nyheder Bedst bedømte Pris faldende Pris stigende Nedsatte produkter
Filter
Sorter
Mest solgte produkter Nyheder Bedst bedømte Pris faldende Pris stigende Nedsatte produkter
Brunner Forbinder Lavt for Globetrotter
Brunner Forbinder Lavt for Globetrotter
Brunner
Forbinder Lavt for Globetrotter
Vejl. udsalgspris 959 DKK 339 DKK
- 64 %
UDSALG
Brunner Drifter Cabin Indertelt til Drifter
Brunner Drifter Cabin Indertelt til Drifter
Brunner
Drifter Cabin Indertelt til Drifter
Vejl. udsalgspris 659 DKK 239 DKK
- 63 %
UDSALG
Brunner Forbinder Høj for Globetrotter
Brunner Forbinder Høj for Globetrotter
Brunner
Forbinder Høj for Globetrotter
Vejl. udsalgspris 949 DKK 289 DKK
- 69 %
UDSALG

En campingoplevelse for alle

Forskellige ferieformer er der nok af. Nogle er til luksushoteller, mens andre er til camping. De fleste vil dog med garanti nyde begge dele, for campinglivet er i dén grad indbegrebet af hygge. Det er også muligt at campere på mange måder, hvad enten det skal være simpelt eller mere luksuriøst – det er blot at vælge tilbehør og udstyr, som passer til ens behov. Italienske Brunner har mange årtiers erfaring, og produktsortimentet er løbende blevet udviklet gennem alle årene. I Italien – og Sydeuropa generelt – er det nemlig også populært at campere. De italienske landskaber danner da også rammen om forskellige tests, hvad enten bjergene er dækket af sne eller grønne oaser. Derfor er produkterne fra Brunner også perfekt rustet til danske forhold eller ture ud af landet. Hvert et produkt er nemlig designet i praktiske og funktionelle former, så man hurtigt, nemt og uden besvær kan slå lejr og pakke sammen igen. Det er blot at tage bilen, cyklen, vandrestavene eller offentlig transport, for mange af de forskellige items kan foldes sammen, så de ikke fylder meget. Brunner WigwamDer er nemlig tænkt i pladsbesparende designs, så det bliver en komfortabel fornøjelse at være undervejs med dette italienske mærke.

Naturen nydes bedst med Brunner

Der er noget for enhver i udvalget med campingtilbehør fra Brunner. Det gælder, hvad enten man blot skal have lidt basisudstyr, så ungerne kan overnatte derhjemme i haven, eller man søger komplet grej til de længere ferier væk hjemmefra. Sortimentet med kvalitetstelte til enten få eller mange personer, kommer man ikke udenom. Der skal tag over hovedet, så man kan få en god nattesøvn. Et telt er en beskyttende skal, der skærmer af for vind og vejr, så man i princippet kan overnatte i alle årstider. Andre uundværlige produkter er liggeunderlag og soveposer, så man kan også kan drage til drømmeland, når ferien holdes i det fri. Disse tre hovedprodukter har de fleste brug for, og mange kan nøjes med det – specielt hvis man er til fods og vægten er afgørende. Har man bil eller cykeltrailer, så er der plads til endnu mere udstyr, som også sørger for komfort. Brunner byder nemlig også på masser af campingmøbler i form af borde, stole, skabe og andre ting, som kan klappes sammen og dermed fylder mindre, når der skal pakkes. Glem heller ikke alt det forskellige køkkengrej, så der kan kokkereres, når du er væk hjemmefra.