CAMPZ - Camping & outdoorshop
GRATIS LEVERING FRA 699 KR., STØRRE DELE FRA 3.995 KR.6
Desværre er det ønskede produkt i øjeblikket udsolgt

Buds BIKEProtect Universal Cykeltransportpose

ID: 1378458

1.039 DKK
Inkl. moms., gratis forsendelse

Jeg vil gerne kontaktes, når varen er tilgængelig igen.

Vi gemmer din anmodning i 3 måneder. Hvis varen kommer inden da, vil vi kontakte dig.
GRATIS LEVERING FRA 699 KR., STØRRE DELE FRA 3.995 KR.6

Beskrivelse af

Buds BIKEProtect Universal Cykeltransportpose

Beskrivelsen af dette produkt er automatisk oversat. Vi beklager eventuelle fejl.

Polstret beskyttelse af dit cykelcover
Den nye BIKEProtect Universal-beskytter til cykelovertræk fra Buds-Sports har 10 mm tyk EPE-skumpolstring og kan tilpasses på få sekunder til alle cykel- og mountainbikeovertræk på markedet.

Buds startede ud fra en observation af, at mange af jer bruger et simpelt cover uden skumbeskyttelse til brug i f.eks. et fly eller endda i lastrummet på en bus på den anden side af jorden til et raid. Denne universelle beskyttelse gør det muligt at få denne ekstra polstring (EPE-skum 10 mm) til alle dimensioner af de nuværende cykelovertræk, nemlig både dem, der er begrænset til 120/90 cm for toget, og dem, der er mest almindeligt anvendt af alle mærker 130/80-90 cm.

Denne skumbeskyttelse passer perfekt ind i din nuværende cykeltaske, da den kan justeres fra 120 til 132 cm i længden og fra 80 til 90 cm i højden. Denne beskyttelse kan naturligvis også bruges til at beskytte din cykel og dine 2 hjul i en enkel kasse. Den anden fordel ved dette betræk er, at det kan foldes helt fladt ud og kan bruges som madras og/eller arbejdsunderlag.

For at opsummere, BIKEProtect Universal vil give dig mulighed for at beholde din nuværende "grundlæggende" taske (ikke længere bruges til beskyttelse af snavs) og til at opgradere dens brug om nødvendigt til mere "engageret" transport med risiko for at beskadige din cykel. vej eller din mountainbike takket være en skumforstærkning på alle vægge, men også på de 2 integrerede lommer, der kan acceptere hjul op til 29 "/ 2,5, mellem hvilke rammen af din cykel vil være perfekt beskyttet!

Funktioner

Tilsigtet brug
MTB-begynder/Tour, Maraton/Cross Country, All Mountain/Enduro, Downhill/Freeride, Allround / Begynder, Tour / Cross Country, Marathon / XC, All Mountain / Trail, Enduro, Dirt, BMX, Racer, Cyclocross, Gravel, Endurance, Trekking, Hybrid, Hverdag, Lifestyle / Single Speed, Pendling
Vigtigste oplysninger
Type:
Transporttaske
Design:
Softbag
Materiale
Materiale:
PE600D og 10 mm EPE-skumpolstring
Dimensioner
Vægt:
3 000,00 g
Størrelse
Mål (L x B x H):
132 x 90 x 26
Leveringsomfang
Indhold / levering:
1x transportpose
Modelår
2021
Produktnummer
1378458
EAN
8932150823425

Kundeanmeldelser

Giv din mening til kende. Vær den første til at anmelde dette produkt.