Kan du ikke se det sikre browservindue fra PayPal?

Klik her
for at åbne det.

Din bestilling er lige straks gennemført. Vi takker for din tålmodighed.

25% Rabat på duffelbags til næste års eventyr | 25% på Icebreaker KODE: Icebreaker25

Buff

142 Produkter
Pris i kr.
Kundeanmeldelser
Buff

Buff - bidrager til dit personlige udtryk

Catalanske Joan Rojas besluttede sig for, efter at have brugt en nødvendig men ukomfortabel halsedisse på sine motorcykelture, at forbedre og forny produktet. Dermed udviklede og designede han en sømløs tube i mikrofiber. Produktet blev distribueret i både Schweiz, Frankrig, Spanien og Tyskland på bare 3 år. Ideen bag Buff er dog ikke kun at designe funktionelle produkter, men har til formål at skabe et personligt udtryk og en trend. Buff kan bl.a. bruges til vandre- og skiture, intensiv sport og til hverdagsbrug.

Sorter efter
 
Side 1 af
3

Hovedbeskyttelse fra forår til vinter

Rigtig mange folk går med en drøm om at opfinde noget nyt eller at forbedre noget, som allerede findes. Hos spanske Buff har de fundet på en løsning, der umiddelbart ser enkel ud, men hvor man alligevel tænker – ja, hvorfor har man ikke kunne få fingre i denne type hovedbeklædning noget før. Men nu er de her – de fleksible og yderst uundværlige halstørklæder, der er formet som et rør. Det er et enkelt stykke mikrofiber uden syninger, da firmaet anvender en specialmaskine til fremstilling, hvor man netop undgår at bruge generende tråde, der skarver mod halsen. Ideen opstod en efterårsdag, hvor Juan Rojas var afsted på motorcykel som så ofte før. Her manglede han et multifunktionelt tilbehør, som netop kunne bruges på flere måder. Derfra gik der ikke lang tid, inden den første prototype lå på bordet, og i dag er Buff et anerkendt outdoormærke i rigtig mange lande. Buff High UV Insect ShieldHer i Danmark er de forskellige typer af hovedbeklædninger også yderst brugbare, hvad enten vejrudsigten siger sne, regn, sol eller blæst. Du finder nemlig forskellige typer af huer og tørklæder, der er designet til brug i forskellige grader og temperaturer. Det er lige fra cool og koldt til ekstremt koldt i indekset, der spænder fra plus 20 og ned til minus 20 graders kulde.

Mærk forskellen med Buff på hovedet

Selve signaturproduktet fra Buff må netop siges at være de populære halstørklæder, der er formet som et rør. Det er imponerende, hvor mange måder man kan style det på. Det kan bruges helt klassisk rundt om halsen, men materialernes blødhed og fleksibilitet gør det muligt at trække og forme røret på et hav af måder. Det kan laves om til en bandana, en elefanthue, et pandebånd, et svedbånd omkring håndleddet, en hue, en afkølende cap med nakkeskygge samt flere andre ting. Det er blot at researche de forskellige styling-muligheder, og du vil blive glædeligt overrasket over, hvor mange nye muligheder disse lækre halstørklæder giver dig. Der er også gjort meget ud af designstilen, hvor farver og mønstre i alle regnbuens farver byder på noget for enhver smag. Materialerne, som Buff anvender til alle deres hoved- og halsbeklædninger, er super bløde og komfortable. Samtidig er de vindafvisende og dermed isolerende, så du slipper for at fryse hoved og hals, når du er aktiv i det fri. Derudover er materialerne lugtfri samt hurtigtørrende, så der er masser at komme efter hos dette spanske mærke, der naturligvis også er en del af sortimentet her på CAMPZ.


Brug for hjælp?
Kontakt vores kundeservice: man-fre 10.00-17.00
78 77 40 69
Nyhedsbrev
Registrer dig nu og få en rabatkupon på 70 kr.
Eksklusive kampagner og tilbud venter dig. 4

Databeskyttelse & afmeldelse
Tilfredse kunder
Er du tilfreds med vores service? Skriv en anbefaling til andre!