CAMPZ - Camping & outdoorshop
Festlige X-Mas deals med op til -70 %1 rabat

Buff Lifestyle

2 Produkter
Filter
Nulstil

Køn

  • Damer 2
  • Herrer 1

Farve

  • beige
  • lyserød
  • turkis

Pris

DKK
til
DKK

Kundeanmeldelser

  • 1
Sorter
Mest solgte produkter Nyheder Bedst bedømte Pris faldende Pris stigende Nedsatte produkter
Filter
Sorter
Mest solgte produkter Nyheder Bedst bedømte Pris faldende Pris stigende Nedsatte produkter
Buff Marin Hue, pink
Buff Marin Hue, pink pink
Buff
Marin Hue, pink
Vejl. udsalgspris 199 DKK 109 DKK
- 45 %
Buff Lifestyle Kasket Damer, beige/turkis
Buff Lifestyle Kasket Damer, beige/turkis beige/turkis
Buff
Lifestyle Kasket Damer, beige/turkis
Vejl. udsalgspris 179 DKK 99 DKK
- 44 %

En kollektion med forkærlighed for frihed, innovation og eventyr

Måske har du ikke før hørt navnet Joan Rojas, men efter du har kastet dig over Buff Lifestyle-kollektionen, er vi sikre på, at du ikke vil glemme hans navn igen. I 1991 gik motorcykelentusiasten sammen med sin familie på deres tekstilfabrik, og dette familiefortagende har nu vokset sig til en global succes. Takket være en god portion hårdt arbejde, selvsikkerhed og en appetit for innovation har verden fået smag for deres vanvittigt lækre produkter. De spanske produkter bliver skabt i en centraliseret proces, hvor fabrik og kontorer ligger side om side, så de kan sikre nogle af markedets højeste standarder.

Fra ekstremsport til hyggelige hikes og urban hverdag

Buff Lifestyle-serien er til dig, som ikke slipper din passion for produkter af god kvalitet, når du træder fra skoven og tilbage i dine vante omgivelser. Denne serie har huer og halstørklæder til alle – store som små. Buff LeraAlle os hos CAMPZ lagde med det samme mærke til det brede udvalg. Der er virkeligt noget for enhver: fra de finurlige bjørnehuer til familiens mindste til de varme stilrene halsvarmere og matchende sæt i flerfavede versioner. Denne serie er indbegrebet af en en ægte Buff Lifestyle. Den er til de frie og dem, som vil gå deres egne veje. Gør dig klar til weekender ude og skønne stunder foran ilden. De strikkede halsvarmere tilbydes med et tykt lag af fleece, så de holder halsen varm, samtidigt med at de føles utroligt bløde mod huden. Alle deres produkter er designet og producerede i EU, så de nemmere kan lave produkter, som matcher deres tiltænkte klima.

Buff er produkter, som søger nye udfordringer

Siden brandets begyndelse er der sket meget. Produkterne er ikke bare praktiske, men de giver også en unik følelse af fleksibilitet og frihed. Med et ekstra lag i blød bomuld og fleece er du klar til at møde verden, ligegyldigt hvilket vejr du bevæger dig ud i. Resultatet af deres innovative ånd gør, er du klar til alt fra ekstremsport til raske gåture i bybilledet. De ser ud over normalen og søger hver evig eneste dag nye udfordringer sammen med dig. Alt hvad vi gør har en effekt. Vores handlinger skaber verden omkring os, og derfor har Buff valgt at tage skridtet videre og gøre deres produkter bæredygtige ved at reducere verdens plastaffald og bruge det i deres lækre, varme produkter i Lifestyle-kollektionerne. Det er omtanke for dig, mig og os alle sammen!