CAMPZ - Camping & outdoorshop
Lageroprydning – rabatter på op til 80 %1
GRATIS LEVERING FRA 699 KR., STØRRE DELE FRA 3.995 KR.6

Buff Original

0 Produkter
Beklager, din søgning gav ingen resultater blandt vores sortiment

Originale og innovative halsvarmere til den aktive adrenalinjæger

Det er ikke sikkert, at du er bekendt med navnet Joan Rojas, men når du først har prøvet Buff Orignal-kollektionen, så glemmer du det ikke lige foreløbigt. I 1991 fik han nemlig en idé om, at lave halsvarmere (nu kendt som Buffs' i folkemunde), som ikke bare lukkede til for den kolde vind på hans motorcykelture, men som så lækre ud og blev en forlængelse af hans look. Herefter gik han sammen med sin familie og på deres tekstilfabrik skabte han de halsvarmere, som nu er blevet en global succes. Takket være masser af hårdt arbejde, en innovativ ånd og appetit på udforinger er Buff blevet en hjørnesten i den aktive garderobe.

Hold både på varmen og stilen

  Buff Original-serien er skabt til dig, som vil have noget mere ud af de varme lag. Ikke nok med at de skal lade dig gå på eventyr udendørs i længere tid, så skal de være med til at udtrykke din unikke stil. Her får du lækre buffs, der fungerer som en tube, som du trækker over hovedet og placere om halsen. Vil du have en med ekstra fleksibilitet og lidt mindre varme, så kan du vælge dem med Ultrastretch-teknologi.Buff Original Licenses National Geographic De kan bruges om halsen og hovedet, og så er de lavede i lækre, genanvendte materialer. De fås i et utal af prints fra bjergsider til colorblock og endda prints fra nogle af verdens mest elskede film og serier. Alle os hos CAMPZ har nærmest en Buff Original med os alle steder, fordi den ikke bare varmer, men er blevet en forlængelse af vores look. Buffs er til de frie og dem, som ønsker at gå deres egne veje. Det er nemt at gøre dig klar til weekender ude i skoven og skønne stunder foran ilden. De strikkede versioner har et tykt lag af fleece indeni, så de holder halsen varm og ligger en behagelig, beskyttende barriere mod vind og vejr.

Til store legebørn og familiens mindste

  Buff Original er ikke bare praktiske, de giver også en følelse af fleksibilitet og frihed. Original-serien tilbydes også med et stort udvalg af huer og matchende halsvarmere i børnestørrelse. Til børn fås de også med inspiration fra finurlige fantasiverdener i mange farver. De fede prints går lige ind i ethvert børnehjerte, og dit barn vil helt sikkert have deres nye halsvarmere og huer på, hvor end de bevæger sig hen. Skal hele familien matche, så fås alle størrelser heldigvis i ensfarvede versioner og kan derfor nemt bruges som holdfarve til udendørs vintersport.