Kan du ikke se det sikre browservindue fra PayPal?

Klik her
for at åbne det.

Din bestilling er lige straks gennemført. Vi takker for din tålmodighed.

Hold dig i form - Bliv stærkere og træn i naturen

Burton

92 Produkter
Burton

Burton – Passioneret snowboarding

I årtier har Burton produceret snowboards. Nu er beklædning og rygsække også en del af sortimentet af mærket fra Vermont (USA). Rygsækkene tilbyder en masse opbevaringsplads og gennemtænkte afdelinger til dit vinterudstyr og hverdagsting. De kommer i både diskrete og lyse farvekombinationer, så der er noget for enhver smag.

Sorter efter
 
Side 1 af
2

Burton lader sport og hverdag smelte sammen

En kæmpe passion for snowboarding. Det var drivkraften bag Jake Burtons eget snowboarddesign i 1977. Eventyret startede i en gammel lade som en fritidshobby. I dag er foretagendet enormt og findes naturligvis også hos CAMPZ. Basen er den amerikanske stat Vermont, som grænser op til Canada. Det helt perfekte sted til hvide vintre med saft og kraft under snowboards og ski, i lynende hurtige bjerglandskaber. Burton er garanti for funktionel beklædning og udstyr, som du kan tage med på skiferie, eller blot bruge i det daglige. En cool og streetsmart designstil gør produkterne meget alsidige. Så du i de helt rette faconer og farver kan få masser af glæde af tøj og tasker. En ekstra dimension i form af bæredygtighed får du med, når du investerer i produkter fra Burton. Firmaet har opstillet en ambitiøs miljøplan, hvor alle processer indgår. Burton Tinder 2.0Det er lige fra miljøvenlig indpakning til ordnede forhold for medarbejdere og naturmaterialer, der udvindesetisk korrekt. Økologisk bomuld og genanvendt polyester er to af de meget anvendte materialer, som er med til at sætte fokus på emissionsreducering. Dermed kan du tage et aktivt valg om at gå nutiden og fremtiden i møde med miljøbevidsthed.

Et sprudlende mærke, der får pulsen op

Nordisk stilrenhed og minimalisme er vi vant til i Skandinavien. Det nordøstamerikanske mærke er mere vovet og passer perfekt til snowboardsportens rødder. Masser af farver og mønstre kombineret med sporty snit gør dig sportsklar med største komfort. Ud over design og pasform har mærket beskyttelse som højeste prioritet. At være aktiv i sneklædte landskaber med minusgrader stiller store krav til dit outfit. Gore-Tex® er en af de teknologier, som Burton er rigtig glad for at bruge, naturligvis med god grund. Den verdenskendte teknologi sørger for at holde dig tør og varm i våde elementer. Derudover tilføjer mærket selv en DWR-belægning, som er 100 procent PFC-fri. Ud over at holde tør, kan du også glæde dig over en behagelig kropstemperatur. Åndbare membraner integreret i tøjet slipper af med fugt, der ledes gennem lagene og fordamper på overfladen. Helt uundværligt til sport og fritid i enhver sæson. Ydermere er der tilføjet ventilationskanaler strategiske steder, som eksempelvis under armhulerne på jakker, eller i skridtet på de mange praktiske buksedesigns. Alt dette er skabt for at du kan være komfortabel på farten. Burton sørger for, at du aldrig kommer til at fryse. Mærkets erfaringer fra det kolde Nordamerika kan nemlig nemt modstå de danske årstider.