CAMPZ - Camping & outdoorshop
Festlige X-Mas deals med op til -70 %1 rabat
Bushcraft Essentials – Ud i det fri!
Bushcraft Essentials blev grundlagt i 2012 med visionen om at levere udstyr af høj kvalitet til alle survival-fans. Hovedfokus er på innovative kvalitetskogesystemer, der gav mærket et verdensomspændende omdømme på meget kort tid. De populære systemer bruges i dag på alle kontinenter og i over 50 lande.

Bushcraft Essentials

0 Produkter
Beklager, din søgning gav ingen resultater blandt vores sortiment

Bushcraft Essentials giver kvalitet og funktionalitet

Brandet Bushcraft Essentials er på relativt kort tid kommet meget langt, til trods for, at det er relativt nyt. Det er kommet langt med at tilbyde naturelskere en mulighed for at finde de produkter, de efterspørger, med netop den kvalitet og funktionalitet som kræves. Netop manglen på solidt og fleksibelt udstyr, som samtidig optager minimalt med plads, var grunden til at denne virksomhed startede. Bushcraft Essentials BushboxUde i det fri skal udstyr naturligvis kunne holde til lidt flere slag og bump, men stadig være pænt og brugbart, noget som netop har været et mål. Derfor er det også naturligt, at du kan finde dette brand i vores sortiment her på CAMPZ. Pålidelig kvalitet til alt fra fritidsliv og til brug i forskellige specialenheder, på træning eller mission rundt om i verden, hvor der kræves noget særligt af udrustningen.

Fra camping til overlevelse

Sortimentet fra Bushcraft Essentials spænder vidt og omfatter både produkter, der kan bruges på familiens telt- eller campingtur ud i det grønne, eller som kan være essentielt for en regulær vildmarksekspedition. Alt sammen uden at det optager unødvendigt meget plads, samtidig med at det hele er i solid, tysk kvalitet. Det er ikke uden grund, at man er blevet et globalt fænomen på den relativt korte tid virksomheden har eksisteret. Mange survival-eksperter har det som et af sine foretrukne mærker, netop takket være pålidelighed og funktionalitet, der ligger helt i top.

Skab et køkken hvor du behøver det

Produkterne her gør det muligt at skabe et mobilt og fleksibelt køkken, uanset hvor i verden du måtte være. Om det er på toppen af de nordiske fjelde, i den sibiriske ødemark eller den australske bush. Her er også materiale til at tænde sikkert op, når det kræves. Sammenpakket fylder udrustningen også så lidt som overhovedet muligt og er fremstillet af materialer, så det kan klare svære slag, stød og tryk ganske længe, uden at give efter og gå i stykker. Ude i den vilde natur er det ekstremt vigtigt, at du kan regne med at dit udstyr bare virker, når du tager det frem fra oppakningen. Den sikkerhed og tillid kan du have med overalt.