Online cykelhandler
Find din gave her | Opdag nu

Bushnell

1 Produkter
Filter
Nulstil

Farve

  • grå
  • sort

Pris

DKK
til
DKK
Sorter
Mest solgte produkter Nyheder Bedst bedømte Pris faldende Pris stigende Nedsatte produkter
Kategorier
Filter
Sorter
Mest solgte produkter Nyheder Bedst bedømte Pris faldende Pris stigende Nedsatte produkter
Bushnell H2O Roof Fullsize 2012, 10x42 Kids
Bushnell H2O Roof Fullsize 2012, 10x42 Kids
Bushnell
H2O Roof Fullsize 2012, 10x42 Kids
1.239 DKK 969 DKK
- 22 %
gratis forsendelse

Se naturen fra en ny vinkel med kikkerter fra Bushnell

Få et nyt syn på verden med det store sortiment af kikkerter fra Bushnell. CAMPZ har samlet en bred kollektion af produkter fra det kvalitetsbevidste og anerkendte brand. Produkter, der alle styrker dit syn på naturen og gør dig i stand til at se selv de små detaljer.

70 års erfaring samlet i en stribe kvalitetsprodukter

Bushnell blev sat i værk i 1948 af amerikanske David P. Bushnell, siden er der skabt en række mærker, der hører under samme virksomhed. Siden den spæde start har missionen centreret sig om at skabe kvalitetsbevidst udstyr, der forbedrer dine oplevelser i naturen og giver dig mulighed for at komme helt tæt på gennem et væld af kikkerter og matchende tilbehør. Hos CAMPZ er vi stolte af at kunne introducere for en række modeller fra den erfarne virksomhed med mere end 70 års erfaring fra branchen. De mange år i faget kulminerer i en symfoni af funktioner i disse kikkerter.

Kom helt tæt på naturen og dyrelivet

Både ude og hjemme bugner naturen af unikt dyreliv. Bushnell H2O RoofFor det meste holder dyrene sig dog godt på afstand, hvorfor det kan være svært at få øje på dem. Som fugleentusiast kender du sikkert til problematikken. Arternes størrelse er ofte i det små, og det er som oftest svært at få lov at komme helt tæt på de bevingede dyr. Den problematik kan du på let og givende vis komme til livs ved at investere i en af de mange funktionelle kvalitetskikkerter fra Bushnell. Du bestemmer graden og mængden af funktioner, du ønsker din nye kikkert skal indeholde. På CAMPZ tilbyder vi alt fra mere simple modeller over til de helt detaljeorienterede og højteknologiske. Uanset hvad du vælger får du udstyr, der vil forbedre dine oplevelser i naturen og på ferien.

Detaljer der gør forskellen

Kompakte størrelser og letvægtsmodeller gør det nemt at have din nye kikkert fra Bushnell med på vandreturen eller ferien. De kraftige linser er udbygget med et skarpt fokus på lysforhold, så du får en god og præcis gengivelse af det observerede objekt, og det uanset, hvilke vejrforhold du observerer under. De mange modeller går ind og skaber et perfekt sammenspil mellem dit synsfelt og forstørrelsen af objektet, så du kan få øje på selv de mindste detaljer. En belægning på linsen beskytter mod ridser, snavs og stød, mens en gummiarmering skaber beskyttelse mod stød. Med andre ord får du en kikkert, der kan holde til at blive brugt. Ligeledes hjælper gummilamineringen til at skabe et godt greb om kikkerten.