Kan du ikke se det sikre browservindue fra PayPal?

Klik her
for at åbne det.

Din bestilling er lige straks gennemført. Vi takker for din tålmodighed.

Hold dig i form - Bliv stærkere og træn i naturen

Butora

6 Produkter
Pris i kr.
Kundeanmeldelser
Butora

BUTORA - VEDHOLDENHED OG BESLUTSOMHED

I 2014 blev Butora Inc grundlagt af Nam Hee Do, en mand, der sammen med sit team har mere end 20 års erfaring i fremstilling og design af klatresko. Butoras fokus er på design og kvalitet af materialer. Samme år præsenterede han sin første Butora-sko, Endeavouren.
Siden da har Butora forpligtet sig til altid at levere det bedst mulige klatrefodtøj til alle niveauer klatring og er dedikeret til at bidrage til klatresamfundet gennem god service og hæderlig forretningspraksis.

Sorter efter
 
Side 1 af
1

Klatresko fra Butora gør det godt for dine fødder

Nogle firmaer starter op blot for at fokusere på profit, mens andre har hjertet med.Butora Sensa Pro Amerikanske Butora betegner sig selv som sidstnævnte. Selvfølgelig er det nødvendigt fedt at tjene penge, men det er passionen for klatring, der driver værket. Ejerne oplever selv den største lykke, når de hænger på en klippevæg et sted i verden. Og lykken fuldendes endnu mere iklædt det hele rette klatreoutfit. Her spiller skoene en kæmpe rolle, og de anses for det mest essentielle i kombination med din teknik. Bryan Hylenski er hovedmanden bag Butora. Efter at have boet otte år i Sydkorea rejste han tilbage til USA med alle sine klatreoplevelser samt idéen om at starte sit eget klatremærke sammen med sine to hans bedste kammerater. Klatresko blev hovedproduktet, som du også kan nyde godt af her hos CAMPZ. Alle klatrere, der bruger skoene, er meget glade for komforten. For en gangs skyld er det muligt at investere i et par klatresko, som ikke gør ondt at have på. Komforten er helt i top og der er intet tomrum, hvor fødderne kan glide rundt. Det er i stedet perfekte pasformer, for klatresko skal sidde helt tæt til fødderne. Åndbare materialer er med til at sikre et behageligt miljø omkring fødderne samtidig med, at fleksibelt naturgummi under sålerne sørger for et solidt greb. Stropper på hælen gør det nemt at komme i og ud af skoene, mens velcroluk giver dig mange indstillingsmuligheder. Du kan vælge mellem mange farver og mønstre, så dine klatresko kan matches med dit klatretøj.


Brug for hjælp?
Skriv til os via kontaktformularen, hvis du har spørgsmål eller besøg vores FAQ-side.
Nyhedsbrev
Registrer dig nu og få en rabatkupon på 35 kr.
Eksklusive kampagner og tilbud venter dig. 4

Databeskyttelse & afmeldelse
Tilfredse kunder
Er du tilfreds med vores service? Skriv en anbefaling til andre!