Kan du ikke se det sikre browservindue fra PayPal?

Klik her
for at åbne det.

Din bestilling er lige straks gennemført. Vi takker for din tålmodighed.

Camp

164 Produkter
Klatreudstyr fra CAMP
Camp

CAMP - Endnu innovativ

C.A.M.P. står for "Conception of Articles for Mountaineering Made in Premana", og deres historie begyndte tilbage i 1889 i det italienske Premana i Alperne. Knap 30 år efter grundlæggelsen begyndte familievirksomheden at producere teknisk udstyr til bjergbestigere. I dag har CAMP udbredt sine produkter i mere end 60 lande over hele verden og er særligt kendt for deres historie, innovative tankegnag, kvalitet og passion for bjergsport og klatring.

Sorter efter
 
Side 1 af
3

Camp outdoor online shopping

C.A.M.P. er et anerkendt italiensk varemærke, som i mere end 123 år har fremstillet højteknologisk udstyr til bjergsporten og outdoormarkedet. Det er en familiedrevet virksomhed, som startede ud med at producere bjergudstyr i det små. Denne produktlinje er blevet fastholdt hele vejen igennem til i dag, og aktuelt set har firmaet opnået kæmpe succes på det globale marked. Firmaet startede i den lille italienske bjerglandsby Premana i Norditaliens opland til Alperne, og dette er stadig stedet, hvor firmaets hovedkvarterer er i dag. Denne placering gør, at firmaets medarbejdere lever, ånder og bevæger sig i det miljø, nemlig bjergene, som deres produkter er rettet mod. De får inspiration fra naturen og de folk, som elsker at være og leve i bjergene. C.A.M.P. Speed 2.0Idéudviklingen sker derfor i en konstant symbiose med de omgivelser og de mennesker, som produkterne er tiltænkt. Dette garanterer, at produkterne er optimalt tilpasset til de krav, naturen sætter, og det betyder også, at produkterne kan prøves og testes i de omgivelser, de er lavet til. Hos C.A.M.P. har man fokus på innovation og udvikling af produkter og smarte løsninger, som er unikke, nye og anderledes. Den energi og de ressourcer som andre firmaer lægger i deres markedsføring, bruger C.A.M.P. på nytænkning og på hele tiden at forbedre deres produkter. Research og udvikling er kernen i firmaets store succes på verdensplan, som sideløbende med et historisk knowhow indenfor manufaktur og metalbearbejdning gør, at firmaets produkter er i absolut topklasse. Firmaet er derfor kendt for at producere udstyr indenfor bjergsporten, der svarer til bilindustriens Ferrari.
C.A.M.P.s produkter er specielt kendt for også at være letvægtsløsninger, og for at man får stor værdi for pengene. Letvægtselementet, ved siden af sikkerhed og funktionalitet naturligvis, er netop et af de vigtige aspekter i bjergudstyr, eftersom hvert eneste gram tæller, når man bevæger sig opad stejle bjergsider eller hænger i et reb. Dette har C.A.M.P. formået at formidle til fulde i sine produkter, og ved at kunne tilbyde lettere udstyr, er deres produkter med til at øge sportsudøverens præstationsevne og sikkerhed i bjergene.

C.A.M.P.s varesortiment

Gennem CAMPZ.dk kan du få et stort udvalg af C.A.M.P.s bedste produkter. Kig godt efter og lad sig inspirere. Du kan på vores hjemmeside finde følgende produktkategorier:
  • Rygsække og tasker
  • Liggeunderlagen
  • Klatreudstyr
  • Trekking- og vandrestave
I udvalget af tasker og rygsække finder du vandre- og klatrerygsække i forskellige størrelser og taskesæt, som er tiltænkt at holde tøjet tørt indeni rygsækken. Alle tasker har en perfekt pasform til kroppen og giver en perfekt støtte, når man er i bevægelse, om det så er opad en bjergside eller henad grusvejen. Farveudvalget er neutralt og praktisk og fortrinsvist holdt i sorte og grå nuancer, når det gælder rygsækkene. Produktkategorien klatreudstyr er den mest omfattende og inkluderer blandt andet: klatrebælter, klatretilbehør som for eksempel kridt til hænderne, karabiner, og klatreudstyr, som omfatter alt fra klemkiler, rebruller og hardware til rebklemmer. Andre produkter under denne kategori er noget så essentielt som klatrehjelme, sikkerhedsapparater og rebbremsere, slynger, bånd og Express-sæt. Generelt for alle disse produkter er, at de er lavet i de bedste materialer, gennemtænkte ned til mindste detalje og funktion, lavet i et smart og let design, og fås tilmed til gode priser, alle kan være med på. C.A.M.P. Light Isomåtte, som er liggeunderlagen lavet i skum, er lette at have med i rygsækken og garanterer fuld isolering hele natten igennem. C.A.M.P. BambinoDe fås i forskellige tykkelser og er lette at pakke ud og sammen igen, og de er samtidig lette at holde, fordi de er smuds- og vandafvisende. Med C.A.M.P. Backcountry teleskopvandrestave, som fås i rød og sort, er man godt rustet til at gå stavgang eller en almindelig vandretur i det fri. Når man bruger vandrestave, forbedrer man ikke kun blodomløbet i hele kroppen, man opnår også en mere stabil og sikker gang, samtidig med at man kan præstere meget mere. Stavene er lavet i aluminium og stål, er justerbare og har tilbehør, så de kan tilpasses til den type overflade, man bevæger sig på. Håndtaget er ergonomisk og fremstillet i et behageligt gummimateriale. Du kan derfor finde alting ned til mindste detalje til din klatretur eller vandretur i bjergene, og behøver ikke tjekke andre mærker ud. C.A.M.P. er i sig selv en garanti for kvalitet og produkter, der følger dig gennem hele livet, og som er med til at passe på dig, samtidig med at du søger nye udfordringer.

Når du køber varer på C.A.M.P.z.dk

C.A.M.P.s produkter er unikke, og det er et førende mærke, når det gælder udstyr til bjergsport og andre aktiviteter i ekstreme miljøer, hvor sikkerheden, holdbarheden og funktionaliteten skal være i top. Du går ikke fejl ved at satse på dette mærke til din næste tur. Kig nærmere på vores udvalg i C.A.M.P.s geniale produkter, bestil gennem vores side, og du har varerene hjemme i løbet af få dage. Hvis du fortryder købet eller har lavet et fejlkøb, kan du altid med vores 100 dages returret, få pengene tilbage eller få det byttet til noget andet. Det eneste der kræves er kun, at du kan fremvise kvitteringen og at varens emballage er intakt. Skulle du have yderligere spørgsmål om mærket C.A.M.P., kan du, udover at tjekke firmaets hjemmeside, også kontakte vores kundeservice, som står klar til at hjælpe med eventuelle tvivlsspørgsmål. Held og lykke med købet.


Brug for hjælp?
Kontakt vores kundeservice: man-fre 10.00-17.00
78 77 40 69
Nyhedsbrev
Registrer dig nu og få en rabatkupon på 70 kr.
Eksklusive kampagner og tilbud venter dig. 4
Tilfredse kunder
Er du tilfreds med vores service? Skriv en anbefaling til andre!