Kan du ikke se det sikre browservindue fra PayPal?

Klik her
for at åbne det.

Din bestilling er lige straks gennemført. Vi takker for din tålmodighed.

Hold dig i form - Bliv stærkere og træn i naturen

Camp

242 Produkter
Klatreudstyr fra CAMP
Camp

CAMP - Endnu innovativ

C.A.M.P. står for "Conception of Articles for Mountaineering Made in Premana", og deres historie begyndte tilbage i 1889 i det italienske Premana i Alperne. Knap 30 år efter grundlæggelsen begyndte familievirksomheden at producere teknisk udstyr til bjergbestigere. I dag har CAMP udbredt sine produkter i mere end 60 lande over hele verden og er særligt kendt for deres historie, innovative tankegnag, kvalitet og passion for bjergsport og klatring.

Sorter efter
 
Side 1 af
5

Udstyr til folk med klatretrang

Er du ikke bange for højder, og er du vild med action og adrenalinpumpende oplevelser? Så læs med her! Det kræver nemlig sin mand eller kvinde at begive sig op i højderne på stejle bjergskråninger – men der skal mere til. Her på CAMPZ er Camp et af de mærker, der hjælper dig på rette vej, takket være det rette tilbehør og udstyr. For mere end 100 år siden blev mærket startet i Italien, hvor de første produkter blev støbt i smedejern. Det blev senere hen starten på et bjergbestigningseventyr, som lever videre i bedste velgående i dag. Sortimentet er især rettet mod folk, der elsker at vandre og klatre i mere udfordrende terræn, men Camp er også garant for sublimt standardudstyr til brug på lavere niveauer. Sortimenterne består nemlig af mange typer af produkter inden for samme kategori. Camp RoxBlandt andet findes der lækkert, nyt grej til folk, der har brug for stabile skolænker på glatte isslag om vinteren, men også avancerede pigsko til direkte bestigning af glatte og risikable overflader på teknisk krævende underlag. Snesko er naturligvis ikke det eneste, der sikrer dig balancen og et godt tag i underlaget, for dette italienske mærke byder på mange andre hjælpemidler, så sne og is bliver noget, du kan besejre og ikke frygte.

Godt tilpas på kolde og glatte årstider

Det er ikke uden grund, at Camp har valgt snesport og bjergbestigning som deres levevej. Man holder nemlig til i områder med sneklædte bjerge, og dermed er mærket i dén grad dus med vintersport, der går opad. Det kan du også blive, hvis du ikke allerede er det. Her på CAMPZ er mærket nemlig selvskrevet og anbefalelsesværdigt, da erfaring fra 1889 er en sikkerhed i sig selv. Selv i de lunere og varme måneder kan du få glæde af udstyret fra Camp. Mærkets hjelme er nemlig altid brugbare og det samme er ting som karabiner og reb, når der skal klatres på forskellige overflader. Glem heller ikke den rette beklædning, hvad enten den skal isolere eller ventilere, samt rygsæk, telt og sovepose, som mærket også er garant for. Skal du rigtig ud og give den gas i sne og kulde, så er en isøkse naturligvis uundværlig. Det er stadig signaturproduktet hos Camp, hvilket falder helt i hak med selskabets originale baggrund inden for smedefaget. Du bliver i dén grad klædt på til klatre- og vandreture, så husk ligeledes stavene, så du har noget at støtte dig til. Her i webshoppen finder du det hele.


Brug for hjælp?
Skriv til os via kontaktformularen, hvis du har spørgsmål eller besøg vores FAQ-side.
Nyhedsbrev
Registrer dig nu og få en rabatkupon på 35 kr.
Eksklusive kampagner og tilbud venter dig. 4

Databeskyttelse & afmeldelse
Tilfredse kunder
Er du tilfreds med vores service? Skriv en anbefaling til andre!