CAMPZ - Camping & outdoorshop
GRATIS LEVERING FRA 699 KR., STØRRE DELE FRA 3.995 KR.6

Outdoorbestik

1 Produkter
Filter
Nulstil

Pris

DKK
til
DKK
Sorter
Mest solgte produkter Nyheder Bedst bedømte Pris faldende Pris stigende Nedsatte produkter
Filter
Sorter
Mest solgte produkter Nyheder Bedst bedømte Pris faldende Pris stigende Nedsatte produkter
GSI Kniv, grå
GSI Kniv, grå grå
GSI
Kniv, grå
Vejl. udsalgspris 19 DKK 9 DKK
- 52 %

Outdoorbestik – for de bedste spiseoplevelser i naturen

Med det rette udstyr kan du hurtigt løfte dine oplevelser i naturen. Det ved vi alt om her på CAMPZ. MSR UtensilDet er blandt andet derfor, at vi tilbyder et stort udvalg af praktisk outdoorbestik, der hurtigt vil kunne løfte dine spiseoplevelser, når du begiver dig ud i naturen.

Pas godt på miljøet med outdoorbestik fra CAMPZ

Vi ved alle, hvor let engangsbestik bøjer eller knækker og hvor upraktisk det kan være at medbringe den form for engangsudstyr på vandre- eller campingture. Med det store udvalg af outdoorbestik fra CAMPZ kan du let komme dén problematik til livs en gang for alle. Vi har samlet en lang række udstyr, og som en del af vores sortiment tilbyder vi både skeer, gafler og knive samt anden form for praktisk udstyr. Det store udvalg af genbrugeligt bestik er som skabt til dig, der gerne vil passe godt på miljøet. Her gøres det muligt at genanvende produkter og forhindre store mængder af affald.

Smarte designs og praktiske detaljer

Blandt det store udvalg af outdoorbestik på vores side finder du en række modeller, der har flere funktioner indbygget. For eksempel vil du kunne finde gafler og skeer, der er samlet i én, eller sæt med flere dele, der er hæftet sammen forneden, for på den vis at forhindre, at du mister en eller flere dele. De mange smarte og funktionelle detaljer gør bestikket til den ultimative makker, når du planlægger en tur ud i naturen. Med det gode materialevalg er du samtidig sikret produkter med lang levetid.