CAMPZ - Camping & outdoorshop
Lageroprydning – rabatter på op til 80 %1
GRATIS LEVERING FRA 699 KR., STØRRE DELE FRA 3.995 KR.6

Bægere, kopper & glas

0 Produkter
Beklager, din søgning gav ingen resultater blandt vores sortiment

Dæk op med flotte og funktionelle bægere, kopper og glas fra CAMPZ

Dæk op til hyggelige stunder i grønne omgivelser med det store sortiment af funktionelle bægere, kopper og glas af høj kvalitet fra CAMPZ. Vi har samlet en lang række genanvendlige og miljøbevidste produkter, der forbedrer dine oplevelser i naturen og gør det lettere at være campist. Der er absolut ingen grund til at gå på kompromis blot, fordi du befinder dig under åben himmel.

For bedre oplevelser i naturen

CAMPZ er lig kvalitetsprodukter fra dygtige producenter, som løfter oplevelserne i naturen og giver dig mod på mere. Vores kollektion af bægere, kopper og glas leveres af kendte brands som Sea to Summit, Nordisk, GSI, Platypus og Tatonka. Vink farvel til engangsprodukter, og tag hånd om naturen, næste gang du planlægger en uforglemmelig vandre- eller campingtur. Kollektionen indeholder alt fra funktionelle drikkedunke og termokopper til festlige vinglas, simple drikkeglas af kraftig plastik og bægere i rustfrit stål. De mange produkter er lavet af letvægtige og holdbare materialer, så de kan bruges igen og igen og nemt tages med på farten. Livlige farver, flotte designs og funktionelle detaljer er alt sammen indkorporeret i de mange lækre produkter. GSI GlacierSuppler vores bægere, kopper og glas med det store udvalg af andet service. Blandt andet tilbyder vi tallerkner, bestik og skåle, så du kan fuldende din opdækning.

Altid et produkt der passer til dine behov

Det er vigtigt med rigelige mængder væske, når du skruer op for aktivitetsniveauet i naturen. I takt med at du bevæger dig, afgiver din krop væske i form af sved og fugt. Undgå dehydrering med kollektionen af bægere, kopper og glas, der gør det ligetil at fylde væske på kroppen. Flere modeller er foldbare, så de let kan gemmes af vejen i teltet eller tasken, når tørsten er stillet. Til de mere festlige lejligheder kan du dække op med sortimentet af vin- og ølglas, der fås i rustfrit stål og kraftig plastik. Selvom du befinder dig under mere primitive forhold, er der ingen grund til at gå ned på udstyr. Inviter gæsterne til en kop varmt om bålet med vores mange krus og kopper til varme drikke. Den sublime termofunktion bevarer drikkevarernes temperatur. Flere dele kan på let vis vaskes i opvaskemaskinen, så de er klar til nye ture i det fri. Udviklingen inden for drikkeudstyr til udendørsliv står aldrig stille. Det betyder, at der altid er et produkt på markedet, der matcher dine unikke behov.