CAMPZ - Camping & outdoorshop
GRATIS LEVERING FRA 699 KR., STØRRE DELE FRA 3.995 KR.6

Pander

0 Produkter
Beklager, din søgning gav ingen resultater blandt vores sortiment

Madlavning gjort simpelt med pander fra CAMPZ

Der er absolut ingen grund til at gå på kompromis, når du vil lave mad i grønne omgivelser. Med det store udbud af pander fra CAMPZ kan du i naturen så let som ingenting tilberede mange af de samme retter, du laver derhjemme. Og det mens du tager samme høje produktkvalitet med dig. Vores udstyr til dit udendørskøkken er nemlig lavet af en stribe dygtige producenter, så du kan købe dele, der holder langt ud i fremtiden.

Når der skal trylles lækkerier frem i naturen

Gør det til en sand fornøjelse at lave mad i naturen med vores store udvalg af pander. Gode retter hører ikke kun til i hjemmets køkken. Nu kan du nyde de samme lækre retter, når du camperer i naturen. Inviter venner eller familie på en gang aftensmad i grønne omgivelser, eller kast jer over en solid morgenmad, inden det igen er tid til et par aktive og givende udfoldelser i det fri. Suppler udbuddet af pander med vores store sortiment af andet køkkengrej. Vi har alt, hvad du har behov for, når det er tid at trylle lækkerier frem og fylde maven med et par nærende måltider. Petromax gp35Blandt andet tilbyder vi også gryder, tallerkner, bestik, kopper og glas. Madlavning i naturen gjort simpelt med det store udvalg af produkter fra CAMPZ.

Funktionalitet og holdbarhed i fokus med kvalitetsmærker

De mange kvalitetsbevidste pander er fremstillet af gode, velkendte mærker, så du kan føle dig i trygge hænder, når du køber køkkengrej hos os. Blandt vores udbud finder du blandt andet modeller fra dygtige producenter som Outwell, Sea to Summit, Trangia, Primus og GSI. De gode mærker sætter materialevalget i fokus og giver dig pander lavet af solid aluminium og kraftig støbejern. Resultatet er en pande, du har glæde af mange år fremover og kan finde frem og tage med på den ene campingtur efter den anden. Skarpe detaljer øger funktionaliteten. For eksempel får du non-stickbelægning, så du kan kokkerere uden at bekymre dig om ingredienser, der klæber til bunden af panden. Ligeså sørger den anodiserede aluminium for, at du får en pande, der ikke bukker under for ridser og er langt lettere at gøre ren. Forskellige former og størrelser betyder, at der altid er en model, der stemmer overens med dine madlavningsbehov. Du kan også finde hele sæt bestående af flere forskellige størrelser og modeller. Valget er dit, når der skal kokkereres.