CAMPZ - Camping & outdoorshop
GRATIS LEVERING FRA 699 KR., STØRRE DELE FRA 3.995 KR.6

Gasgrill

0 Produkter
Beklager, din søgning gav ingen resultater blandt vores sortiment

En gasgrill er super nem at justere, så maden får den rette konsistens

Før i tiden var det normalt at installere oliefyr i nybyggede huse og senere gik man over til gas. Når det gælder grill så er det lidt omvendt, for her har gas mange steder erstattet kul – i hvert fald når det drejer sig om transportable grill til udendørsaktiviteterne. Det er også noget, der har fået en renæssance i de danske køkkener. Før i tiden var det mormor, der havde en gasflaske sluttet til komfuret, og i dag er gas igen blevet mere almindeligt sammenlignet med keramiske kogeplader og induktion eksempelvis. Selv Michelin-restauranter anvender gas, da det er så meget nemmere at arbejde med. Derfor går vores udvalg med gasgrill også som varmt brød i næsten bogstavelig forstand. At grille er for længst blevet mere end et modefænomen, men er gået hen og blevet en fast del af madlavningen i mange hjem. Anden grilles til jul, der laves pizza, desserter og meget andet spændende. Alt det forskellige udstyr gør det nemlig muligt at være kreativ på mange forskellige måder. Det er noget, som også har spredt sig til campinglivet og outdoor-turene i det hele taget. Campingaz Party Grill 400 CVEn gasgrill er nemlig noget lettere at have med, da gas fylder og vejer så meget mindre end kul.

Gå dejlig mæt i seng, når du har en gasgrill med på turen

Den helt store fordel ved en gasgrill er naturligvis, at man kan justere varmen med det samme. Modsat andre varmekilder til madlavning, så er gas nemlig lettest at håndtere. Ved at skrue på styrken kan man selv korrigere, hvor meget og lidt varme, man vil have under sine gryder og pander. Det er både tidsbesparende og praktisk på alle måder. Kul derimod er tungt at slæbe, og her skal man først vente på den rette farve og temperatur. Derudover går ilden også hurtigere ud ved kulopvarmning, og det kan nemt svine til alle sider. Til sammenligning kræver en gasgrill kun ganske få remedier, og så er den ovenikøbet super nem at gøre ren. Her på CAMPZ finder du mange forskellige typer og størrelser af grill, hvad enten det er den lille foldbare model til de mere primitive ture eller en kuglegrill med ben og låg. Når først du har fået fingrene i en af disse komfortable modeller, så er det tid til at supplere op med andet tilbehør og udstyr for at få den optimale grilloplevelse. Det finder du naturligvis også her på siden, hvad enten det drejer sig om kogegrej som gryder, potter og pander eller tilbehør som tallerkener, bestik og krus.

Hygge med god grillmad

Ordene hygge og grill er efterhånden nogle, der klæber sig til vores kultur. Vi elsker at være sammen om god mad, og i dag kan den også tilberedes på en gasgrill. Det gælder, uanset om man kryber i læ derhjemme i garagen eller på terrassen på en regnfuld dag, eller om man opholder sig i naturen på telttur eller lignende. Al vejr er efterhånden blevet grillvejr, og det skal naturligvis fejres med en god bøf eller andre lækkerier på en af disse funktionelle og effektive gasgrill, der er nemme at justere og rengøre. Så glæd dig til duften af veltilberedt mad og lad hyggen sprede sig på campingpladsen, teltpladsen, ved shelteren eller andre steder, hvor der står outdoor på programmet.