CAMPZ - Camping & outdoorshop
Festlige X-Mas deals med op til -70 %1 rabat

Sports & Mineralske drikkevarer

0 Produkter
Beklager, din søgning gav ingen resultater blandt vores sortiment

Energidrikke og mineralske drikkevarer til udholdenhed og præstation

Behøver du lidt ekstra til træningen? Hos CAMPZ.dk kan du finde et stort udvalg af sports- og energidrikke, der giver dig det tilskud, der gør, at du kan yde det lidt mere, når du bruger din krop til træning. De sportsdrikke, som føres her hos CAMPZ.dk, har alle et stort indhold af mineraler, vitaminer, elektrolytter og aminosyrer, der udskilles af din krop gennem sveden, når du dyrker sport. Når du mangler disse næringsstoffer, begynder du at blive træt, og din præstation forringes. Når du indtager sports & mineralske drikkevarer ved at blande pulveret med vand, tilfører du din krop en større mængde af disse vigtige mineraler, og din ydeevne forbedres, så dine resultater kan blive bedre.

Sportsdrikke med vigtige næringsstoffer

CAMPZ.dk fører en lang række sportsdrikke, som giver dig fornøden næring til at forbedre dine præstationer.Peeroton Whey Professional De indeholder blandt andet:

  • Vigtige elektrolytter som magnesium og natrium, der er essentielle for kroppens væskebalance. Sportsdrikke som fx Powerbar er med til at erstatte dem.
  • Kulhydrater, som er vigtige næringsstoffer, der giver dig energi og forbedrer din udholdenhed.
  • B- og C-vitamin, der er vigtigt for din krop i form af ascorbinsyre, fructose og maltodextrin. C-vitamin er meget vigtig for dit immunforsvar og energiniveau, mens B-vitaminerne er med til at danne røde blodlegemer og således øge kroppens iltoptag.

Sportsdrikke som næringstilskud sammen med en varieret kost

De sports & mineralske drikkevarer, som føres her hos CAMPZ.dk, er udviklet af en række forskellige producenter. Du skal derfor være klar over, hvad du behøver af energitilskud og være omhyggelig med at læse beskrivelsen af hvert enkelt produkt igennem, før du bestiller det. De fleste af mineraldrikkene findes som pulver, der skal blandes op med koldt eller varmt vand, før du indtager dem. Nogle har et højt niveau af frugtsukker som fx dextrose, mens andre er helt uden sukker. Det skal også nævnes her, at det er mindst lige så vigtigt at have en varieret og velafbalanceret kost, der giver kroppen de nødvendige næringsstoffer som grundpillen for dine sportspræstationer.

Større udholdenhed og styrke skaber stjerner

Sammen med en god, sund og varieret kost tjener de mange sports & mineralske drikkevarer fra CAMPZ.dk derfor som et nyttigt supplement, der er med til at give din krop den ekstra mængde energi og udholdenhed, der gør, at du kan præstere lidt mere og holde til det høje pres. Det er egenskaber, der er med til at skabe de toppræstationer, som kendetegner eliteatleter.