CAMPZ - Camping & outdoorshop
GRATIS LEVERING FRA 699 KR., STØRRE DELE FRA 3.995 KR.6

Aluminiumsbokse

0 Produkter
Beklager, din søgning gav ingen resultater blandt vores sortiment

Vores aluminiumsbokse gør opbevaring til en leg

Med det store udvalg af aluminiumsbokse fra CAMPZ får du bokse, der gør opbevaring til en leg. Glem alt om upålidelige bokse, hvor fugt trænger igennem og gør indholdet vådt.Zarges Eurobox Box Nu kan du opbevare dine genstande velvidende om, at de er beskyttet på bedste og mest optimale vis.

Kvalitetsbokse du har glæde af længe

De mange lækre og lette aluminiumsbokse fra CAMPZ er alle lavet, så du er sikker på at få et produkt, du har glæde af lang tid fremover. Det betyder bokse du kan have med dig på dine mange udendørsoplevelser igen og igen, eller som du kan bruge til opbevaring af genstande i hjemmet, garagen eller skuret. I udformningen har producenterne taget højde for de enkelte detaljer, så du er sikker på at få en boks, der spiller på alle tangenter. Af detaljer får du blandt andet kraftige rammer, hjørner, der gør det muligt at stakke, rustfrie hængsler og låse, der kan forsynes med hængelåse. Der er tale om bokse af høj kvalitet, hvor du aldrig skal bekymre dig om, hvorvidt indholdet er godt nok beskyttet. Boksene er desuden perfekte til dig, der lever et liv på farten og har brug for bokse, der kan bruges under transport.

En række andre løsninger til opbevaring

Inden for kategorien opbevaring tilbyder vi ud over vores mange aluminiumsbokse et stort udvalg af produkter til opbevaring af værdigenstande, såsom mavebælter og punge. Desuden har vi rygsække og rejsetasker til større udstyr. Vores mål er at blive din foretrukne leverandør. Derfor har vi samlet et velassorteret udvalg af produkter, så du altid kan finde lige netop det, som du står og mangler.