CAMPZ - Camping & outdoorshop
Lad dig ikke begrænse af vinterkulden

Plasticbokse

3 Produkter
Filter
Nulstil

Mærke

Farve

  • grå
  • gennemsigtig

Pris

DKK
til
DKK
Sorter
Mest solgte produkter Nyheder Bedst bedømte Pris faldende Pris stigende Nedsatte produkter
Filter
Sorter
Mest solgte produkter Nyheder Bedst bedømte Pris faldende Pris stigende Nedsatte produkter
Outwell Palmar L Opbevaringstaske, grå
Outwell Palmar L Opbevaringstaske, grå grå
Outwell
Palmar L Opbevaringstaske, grå
RRP 109 DKK 89 DKK
- 18 %
GSI Lexan XL Box
GSI Lexan XL Box
GSI
Lexan XL Box
RRP 389 DKK 249 DKK
- 36 %
Outwell Dawlish Low Stol og opbevaring, grå
Outwell Dawlish Low Stol og opbevaring, grå grå
Outwell
Dawlish Low Stol og opbevaring, grå
RRP 209 DKK 139 DKK
- 33 %

Gør organisering til en leg med vores plasticbokse

Med det store udvalg af rummelige plasticbokse i høj kvalitet fra CAMPZ, har det aldrig været lettere at organisere sig i hjemmet og på farten – og alt det på en måde, der beskytter dine genstande på optimal vis.Peli MicroCase 1020 Box

Vi har samlet alt et sted

På CAMPZ stræber vi efter at blive din fortrukne leverandør af udstyr og dele til et aktivt liv. Derfor favner vores sortiment bredt og indebærer alt fra beklædningsdele som jeans, skjorter, huer og handsker til praktisk udstyr som rygsække, soveposer og drikkeflasker. I den praktiske kategori finder du også vores mange plasticbokse, der gør opbevaring til en leg. Alle modeller er udvalgt nøje, så du kan være sikker på at modtage kvalitet langt ud over det sædvanlige, når du køber produkter fra vores sortiment. Det betyder produkter, som du har glæde af længe.

Pas godt på dine ting

Vores mange plasticbokse er lavet af kraftige og solide materialer, mens smarte detaljer giver dig kvalitetsmodeller, der spiller på alle tangenter. Blandt andet får du bokse med indbygget stødabsorbering, hvilket betyder, at indholdet beskyttes, skulle du være så uheldig at tabe boksen på gulvet. Styrke og stabilitet er nøgleord, når vi taler de mange modeller på vores side, hvoraf de alle er udformet i innovative designs. Vi har sørget for bokse til det hele, så du kun behøver lede et sted, når du søger nyt udstyr til opbevaring. For eksempel tilbyder vi bokse til alt fra smartphones, tablets og computere til større udgaver, hvori der er plads til langt mere.