CAMPZ - Camping & outdoorshop
Festlige X-Mas deals med op til -70 %1 rabat

Feltsenge

3 Produkter
Filter
Nulstil

Bæredygtighedscertifikater

  • bluesign APPROVED 1

Serier

  • Helinox One 1

Pris

DKK
til
DKK

Kundeanmeldelser

  • 1
  • 1
Sorter
Mest solgte produkter Nyheder Bedst bedømte Pris faldende Pris stigende Nedsatte produkter
Filter
Sorter
Mest solgte produkter Nyheder Bedst bedømte Pris faldende Pris stigende Nedsatte produkter
Outwell Posadas Senge Enkelt, sort
Outwell Posadas Senge Enkelt, sort sort
Outwell
Posadas Senge Enkelt, sort
Vejl. udsalgspris 839 DKK 379 DKK
- 54 %
Outwell Posadas Senge Dobbelt, sort
Outwell Posadas Senge Dobbelt, sort sort
Outwell
Posadas Senge Dobbelt, sort
Vejl. udsalgspris 1.359 DKK 569 DKK
- 58 %
Helinox High Cot One, sort
Helinox High Cot One, sort sort
Helinox
High Cot One, sort
Vejl. udsalgspris 3.269 DKK 2.339 DKK
gratis forsendelse
- 28 %

Få en ordentlig søvn

Selvom man i de unge dage siger, at søvn er overvurderet, så får man nu engang mere ud af dagen, hvis man har sovet godt. En skøn nattesøvn giver nemlig energi, så man er klar til næste dags program. Man kan desværre ikke lige tage sin egen boksmadras under armen, når man skal på trekking eller camping, og derfor må man lede efter alternativer. Har du brug for en pladsbesparende seng, der samtidig er dejlig at ligge på, så vælg en feltseng. Den minder til dels om et liggeunderlag med ben, men der er også hentet inspiration fra de klassiske drømmesenge. Dog er en feltseng en meget lettere udgave, hvor du slipper for den tunge madras, det kraftige metalstel samt fjedrer, der stritter ud under bunden.

Luk øjnene og begiv dig ind i drømmeverdenen

Hver en mobil seng har sine egne fordele. Easy Camp MalmokDet gælder alt fra luftmadrasser til liggeunderlag, som man også ligger godt på. Det er blot at vælge et mærke her fra CAMPZ, der bugner med innovative senge skabt til udendørsliv. Har du brug for lethed samt komfort, så er en feltseng et rigtig godt valg. Den er nem at folde sammen og kan veje mellem et enkelt kilo og op til de tre eller mere. Dermed er det også muligt at tage nogle af modellerne med i rygsækken, hvis du skal på vandretur. Det afhænger meget af mærket og dermed designet, for du finder også feltsenge med udfoldelige krydsben, der sagtens kan klappes sammen og transporteres i bilen eller i en cykeltrailer. Fælles for denne specifikke type af senge er, at de har en eller anden form for ben, så du bliver hævet op over jordfladen, hvilket forhindrer træk og kulde på kroppen.

En mobil seng, som du kan sove i overalt

En feltseng leder automatisk tankerne hen på militær og kaserner. Denne type seng minder også til dels om en båre, som er videreudviklet til outdoor-brug. Med sit super lette design samt sin fine komfort kan du nemt falde i søvn på en feltseng, hvad enten det er i et telt eller under åben himmel. Den kan nemlig sagtens tages med på en overnatning omkring en bålplads, når der skal grilles og hygges i det gode vejr hele natten, eller sågar når du skal på festival, eller når du vil slikke sol hjemme i haven. Mulighederne er mange, og det at du kommer lidt op i højden er helt afgørende for din komfort og nattesøvn. Se nærmere på udvalget her på CAMPZ.