CAMPZ - Camping & outdoorshop
GRATIS LEVERING FRA 699 KR., STØRRE DELE FRA 3.995 KR.6

Klaptaburetter

1 Produkter
Filter
Nulstil

Farve

  • grå
  • sort

Pris

DKK
til
DKK
Sorter
Mest solgte produkter Nyheder Bedst bedømte Pris faldende Pris stigende Nedsatte produkter
Filter
Sorter
Mest solgte produkter Nyheder Bedst bedømte Pris faldende Pris stigende Nedsatte produkter
Lafuma Mobilier Next Campingstol Air Comfort, grå/sort
Lafuma Mobilier Next Campingstol Air Comfort, grå/sort grå/sort
Lafuma Mobilier
Next Campingstol Air Comfort, grå/sort
Vejl. udsalgspris 919 DKK 679 DKK
- 26 %
UDSALG

Klaptaburetter – for den perfekte siddeposition

Med det rette udstyr kan du så let som ingenting optimere din campingoplevelse og fuldt ud nyde dine dage i naturen. På CAMPZ har vi samlet et stort udvalg af markedets bedste campingudstyr for at forbedre oplevelsen for dig. Blandt andet tilbyder vi en lang række klaptaburetter, der er lige til at tage med og som giver en komfortabel siddeposition.

Gør din oplevelse bedre med klaptaburetter fra CAMPZ

Uanset om du planlægger camping i naturen, en tur på festival eller en kortere fisketur, så kan der være rigtig mange fordele forbundet med at medbringe et par gode, solide klaptaburetter på turen. Med det store udvalg af smarte og funktionelle klaptaburetter fra CAMPZ, kan du så let som ingenting forbedre din oplevelse, næste gang du begiver dig afsted på tur. Vi tilbyder et stort udvalg af modeller fra gode og dygtige producenter som blandt andre Grand Canyon, Easy Camp, Robens og vores eget specialdesignede CAMPZ-mærke.Lafuma Mobilier Next Air Comfort Med så gode mærker i ryggen kan det kun blive en god oplevelse, næste gang du skal på tur.

Vink farvel til gener og ukomfortable siddepositioner

Vi kender alle følelsen af at sidde og klemme sig sammen på et lille tæppe på en græsplæne eller på andet hårdt underlag. Den ukomfortable siddeposition, der følger med en sådan oplevelse, kan let føre til en række gener og smerter omkring ryg, knæ og led, mens fugtigheden fra underlaget kan føre til andet ubehag. Med de mange klaptaburetter fra CAMPZ kan du på let vis undgå de mange gener. Vi har samlet et stort sortiment af taburetter, der alle giver dig en komfortabel siddeposition og forhindrer dig i at komme i kontakt med klamt og fugtigt underlag.

Funktionelle modeller lavet af gode kvalitetsmaterialer

De mange klaptaburetter fra CAMPZ er alle lavet af solide og holdbare materialer. Blandt andet kan du vælge mellem en lang række modeller, hvor stellet er fremstillet i stærk aluminium eller stål. Det er let og ligetil at transportere de smarte sammenklappelige taburetter, der fylder minimalt, når de først er slået sammen. Flere modeller kan endda fastgøres på rygsækken eller sportstasken, så du uden videre kan have taburetten med dig. Som tommefingerregel er det også en god idé at have et par ekstra taburetter stående i for eksempel skuret, da du på den vis er sikker på at have nok siddepladser, når der kommer gæster. I den situation er det ligeledes en fordel, at taburetterne fylder minimalt, da det gør dem nemme at opbevare og lige så lette at hive frem som supplement til andre havemøbler.