CAMPZ - Camping & outdoorshop
Lageroprydning – rabatter på op til 80 %1
GRATIS LEVERING FRA 699 KR., STØRRE DELE FRA 3.995 KR.6

Hængestole

0 Produkter
Beklager, din søgning gav ingen resultater blandt vores sortiment

Drøm dig tilbage til sydens varme himmelstrøg

Vi elsker at kigge på fotos fra ferien sydpå, hvor vi slænger os i poolen med en kold drink. Nu kan du så bringe denne eksotiske stemning direkte hjem i din egen have! Udvalget af hængestole giver dig mulighed for at slappe af på en ny måde – nemlig liggende i en blød ‘hule’, som du også kan gynge i, som var det en anden vugge, der sørger for at lulle dig i søvn.

En ny type havemøbler har indtaget Danmark!

La Siesta Domingo LoungerVi kender alle de klassiske havemøbler, der til tider kan være lidt hårde at sidde oprejst i, selv når de er proppet med puder. Med udvalget af hængestole får du så et perfekt supplement, som du kan slænge dig i, når du bliver træt, eller når du ønsker at hvile dig. Stolene er i princippet en kort version af en hængekøje, da de mere er beregnet til at putte sig i. Stoffet, som selve stolen er fremstillet i, kan åbnes og lukkes efter behov, så du kan pakke dig helt ind, eller lade en åbning stå fri, så du kan nyde den skyblå himmel. Du kan også tilføje en siddepude og et ryglæn og så lade benene hænge frit, så du netop får en svævende stol.

Dette sydamerikanske møbel er nået til Danmark

Hængestole er dejligt fleksible, da de kan hænges op mange forskellige steder. De er også nemme at pakke sammen og dermed transportere i en bil eller cykelanhænger. Find et sted i skyggen og hæng den op i et træ, eller køb et stativ, så den kan stå frit, lige hvor du har lyst. Er der fritliggende bjælker indendørs i huset, er det også en mulighed, men ellers gælder det bare om at tænke kreativt. En ting er i hvert fald sikkert – hele familien vil kæmpe om at få plads i stolen, for den er lig med komfort og afslapning på en sjov og behagelig måde.