Kan du ikke se det sikre browservindue fra PayPal?

Klik her
for at åbne det.

Din bestilling er lige straks gennemført. Vi takker for din tålmodighed.

VINTERUDSALG! - Op til 70% rabat | 15% ekstra rabat på udsalgsvarer *RABATKODE: HOUDINIHYPE

Therm-a-Rest Liggeunderlag

59 Produkter
Serier
  • 10
  • 18
  • 20
Pris i kr.
Kundeanmeldelser
Sorter efter
 
Side 1 af
2

Gode nætter med Therm-a-Rest liggeunderlag

Af og til kan man godt komme til at savne sin seng, når man er på eventyr i naturen. Det behøver man dog ikke. Med vores mange komfortable Therm-a-Rest liggeunderlag vil du hurtigt glemme alt om hjemmets behagelige boksmadras. Nu kan du bringe samme komfort med dig, når du begiver dig afsted på nye eventyr i naturen.

Produkter skabt på baggrund af erfaring og innovative løsninger

I søgen efter løsninger, der giver en bedre nats søvn under stjernerne og mere komfort i løbet af natten, kom tre gutter på at konstruere innovative madrasser og liggeunderlag til udendørsbrug. Det blev starten på Therm-a-Rest, der siden 1970’erne har taget store dele af verden med storm grundet de mange banebrydende produkter. Samtlige produkter bygger på adskillige års erfaring fra den virkelige verden, mens der er tilføjet viden og knowhow fra en af grundlæggernes fortid som ingeniør. Therm-A-Rest ProLite PlusPå CAMPZ er vi ikke i tvivl om, at de mange Therm-a-Rest liggeunderlag vil medvirke til at give dig en god og uforglemmelig oplevelse i naturen.

Behagelige nætter i naturen

En god nats søvn er af afgørende betydning, når du er på nye eventyr i naturen. I løbet af natten restituerer din krop og ny energi finder vej til dig. Det betyder, at du vågner op veludhvilet og med mod på endnu en udfordrende og spændende dag i naturen, og det gælder uanset, om din dag byder hård vandring, kajaksejlads på en flod eller hygge om bålet med venner og familie. For at forbedre dine nætter har vi på CAMPZ samlet et stort udvalg af campingudstyr, der får dig godt igennem nætterne i naturen. Ud over et væld af soveposer og lagener tilbyder vi et bredt sortiment af Therm-a-Rest liggeunderlag. De mange underlag fra producenten er alle udformet med din komfort for øje. Det betyder liggeunderlag, hvor der er taget højde for samtlige detaljer i produktionen.

Funktionelle produkter, der vejer minimalt

Vælger du at investere i et Therm-a-Rest liggeunderlag, får du for det første et underlag, der holder dig varm natten igennem. Producentens avancerede teknologier har medvirket til at tilvejebringe underlag, hvor kulden fra overflader er forhindret i at trænge igennem. Derudover er liggeunderlagene lavet af letvægtsmaterialer, der gør dem lette at transportere. Vi har her at gøre med enestående produkter til naturentusiasten eller backpackeren, der ikke ønsker at fylde tasken med unødig vægt. Her er der skåret ind til benet, så kun det mest essentielle er tilbage.


Brug for hjælp?
Kontakt vores kundeservice: man-fre 10.00-17.00
78 77 40 69
Nyhedsbrev
Registrer dig nu og få en rabatkupon på 70 kr.
Eksklusive kampagner og tilbud venter dig. 4

Databeskyttelse & afmeldelse
Tilfredse kunder
Er du tilfreds med vores service? Skriv en anbefaling til andre!