CAMPZ - Camping & outdoorshop
Nyd efterårets magiske vandreture

Bivuaktelte

2 Produkter
Filter
Nulstil

Farve

  • orange
  • olivengrøn

Pris

DKK
til
DKK
Sorter
Mest solgte produkter Nyheder Bedst bedømte Pris faldende Pris stigende Nedsatte produkter
Filter
Sorter
Mest solgte produkter Nyheder Bedst bedømte Pris faldende Pris stigende Nedsatte produkter
Carinthia XP II Plus Bivy taske, oliven
Carinthia XP II Plus Bivy taske, oliven oliven
Carinthia
XP II Plus Bivy taske, oliven
5.279 DKK
gratis forsendelse
Rab Ridge Raider Bivi, orange
Rab Ridge Raider Bivi, orange orange
Rab
Ridge Raider Bivi, orange
RRP 2.969 DKK 2.229 DKK
gratis forsendelse
- 25 %

Gør udendørsliv til en leg

Bivuaktelte gør det nemt og ligetil at have dit telt med på tur. Black Diamond SpotlightNu er det slut med at bekymre sig om for meget vægt eller om, hvorvidt der er plads til teltet i rygsækken, når du vandrer eller camperer i naturen.

Ligetil at have med på turen

Hos CAMPZ finder du et stort udvalg af smarte bivuaktelte. Teltene er som oftest beregnet til 1 person med undtagelse af enkelte, der har plads til op til 2 personer. Alle telte har begrænset vægt, hvilket gør dem nemme og ligetil at have med på vandre- eller campingture. De kan så let som ingenting kommes i rygsækken, men de kan selvfølgelig også påmonteres på siden af rygsækken. Trods den begrænsede størrelse på teltet, vil du med garanti opleve at have rigeligt med plads, når du overnatter i teltet. De er nemlig udformet, så de føles rummelige. Desuden kan de slås op på rekordtid, og det er lige så nemt at pakke dem ned igen efter brug.

Telte, der beskytter dig

De mange bivuaktelte på CAMPZ er produceret af kendte mærker som Hilleberg, Outdoor Research og Black Diamond. Det betyder telte af høj kvalitet og gode materialer. På den måde kan du være sikker på at få et telt, der beskytter dig mod vind og vejr samt mod insekter og andet kryb. De mange kvalitetstelte er desuden lavet med gode muligheder for udluftning. Med et telt som dette kan du være sikker på, at din næste store udendørstur vil være komfortabel og ikke hæmmet af for tung oppakning.