CAMPZ - Camping & outdoorshop
Lageroprydning – rabatter på op til 80 %1
GRATIS LEVERING FRA 699 KR., STØRRE DELE FRA 3.995 KR.6

Campingvogn- og busmarkiser

3 Produkter
Filter
Nulstil

Anvendelse

  • Autocamper 2
  • Bil 1

Farve

  • grå
  • sort

Pris

DKK
til
DKK

Kundeanmeldelser

  • 1
Sorter
Mest solgte produkter Nyheder Bedst bedømte Pris faldende Pris stigende Nedsatte produkter
Filter
Sorter
Mest solgte produkter Nyheder Bedst bedømte Pris faldende Pris stigende Nedsatte produkter
Dometic HUB 1.0
Dometic HUB 1.0
Dometic
HUB 1.0
Vejl. udsalgspris 5.579 DKK 5.029 DKK
gratis forsendelse
UDSALG
High Peak Trentino 2.0 Markise, grå
High Peak Trentino 2.0 Markise, grå grå
High Peak
Trentino 2.0 Markise, grå
Vejl. udsalgspris 3.489 DKK 3.139 DKK
gratis forsendelse
- 10 %
High Peak Riva 2.0 Markise, grå
High Peak Riva 2.0 Markise, grå grå
High Peak
Riva 2.0 Markise, grå
Vejl. udsalgspris 4.679 DKK 3.929 DKK
gratis forsendelse
- 16 %
UDSALG

Hold dig og dit campingudstyr tør

Siden Indianernes tipi-telte blev udbredt blandt den almene civilisation, er det kun gået fremad med nye designs indenfor teltbranchen. De klassiske telte, der går op i en spids, suppleres i dag af et hav af forskellige former og materialer, hvor hvert et mærke byder ind med nye innovative modeller. Et fortelt er en komfortabel luksus i campinglivets mange glæder, da det bidrager med ekstra plads, som man kan boltre sig på, når der står camping på programmet. High Peak TravellerFortelte kræver som regel et telt, en bil, en van eller lignende, som de kan kobles sammen med. I dag er de nemlig ikke kun forbeholdt campingvogne, hvilket giver nye muligheder, når der skal camperes i det fri.

En transportable udestue

Der har floreret en del jokes om folk i campinghabitter og stamplads. Men i dag er det blevet cool og trendy at tage på camping, da det er en perfekt måde at være sammen på. Det er netop lig med socialt samvær, hvor ordet ‘hygge’ kommer 100 procent til sin ret. Man kan campere på mange måder, alt efter budget, interesse og behov. Nogle vandrer afsted med en GPS i hånden, mens andre tager cyklen og booker sig ind på den nærmeste campingplads, inden mørket falder på. En af de mest komfortable, tidsbesparende og vidtrækkende måder at campere på, er i en eller anden form for transportmiddel. På fire hjul går det nemlig derudad, så man kan begive sig rundt i Danmark eller Europa, hvor store strækninger kan indtages, inden forteltet slåes op, og man kan slappe af i nye, spændende omgivelser.

En komfortabel campingtur med plads

Udvalget af fortelte er super attraktivt og fleksibelt. De forskellige modeller kan nemlig nemt og sikkert monteres fast på en bil, en van, en autocamper eller andre typer af køretøjer. Dermed kan du bruge pladsen indeni køretøjet som opmagasinering eller lignende, og så have masser af brugbar plads. Det er blot at vælge en størrelse, der matcher familiens behov, så der er plads til alle. Alle telte er designet med masser af funktionalitet samt smarte og brugbare detaljer og finesser, der fuldender din ferie eller weekendtur på bedste vis. Rækken af fortelte har netop pladsen til, at man kan sidde komfortabelt i en stol ved et bord, så man kan leve et liv som derhjemme med madlavning, spilleaftener, læse bøger samt slappe af og meget andet. Husk, at CAMPZ også byder på alt det tilbehør og udstyr, der skal til, for at du kan få en uforglemmelig og skøn campingferie.