CAMPZ - Camping & outdoorshop
GRATIS LEVERING FRA 699 KR., STØRRE DELE FRA 3.995 KR.6

Hængetelte

0 Produkter
Beklager, din søgning gav ingen resultater blandt vores sortiment

Avanceret og alligevel simpel udrustning til trekking og vildmarkstur

Her i kategorien hængetelte finder du et udvalg af mere avancerede hængekøjer med funktionalitet ud over, hvad du ellers ville forvente af en hængekøje. Amazonas Moskito-TravellerHer får du for eksempel hængekøjer, der mere minder om et lille telt med myggenet til at holde myg og andre irriterende kryb ude, så du kan få en fredelig og sikker søvn. Dette kan være praktisk og endda nødvendigt, ikke mindst i områder og på årstider, hvor der er mange myg eller måske endda i områder med moskitoer.

Enkelt til den længere tur eller til sommerhuset

De hængetelte, du kan finde på CAMPZ, er udført i materialer og designet på en måde, så du nemt får plads til dem i opbakningen til den store vandretur, trekking eller klatring, uden at det vægtmæssigt bliver det, som tipper dig bagover. Med det indbyggede myggenet kan det også fungere som en glimrende hængekøje ved for eksempel sommerhuset eller ødegården, hvis du er så "heldig", at det ligger i et område med mange myg. Lyden af myggene kan nettet desværre ikke gøre så meget ved, men de kommer dog ikke så tæt på, at de får mulighed for at udøve deres lumske værk.

Hurtigt ind og ud bliver en øvelse du hurtigt stifter bekendtskab med

Hvis du er i et område med mange myg, så kan det være lidt af en udfordring at komme ind og ud af de her hængetelte uden at få sluppet myg ind. Det er givet mest irriterende, når du er på vej ind, men også hvis du vender tilbage og har sluppet en eller flere ind, da du kravlede ud. Ud over at klare dette hurtigt, så er der også andre muligheder til at holde myg og andre insekter væk, så du kan komme ind og ude uden ubudne gæster.