CAMPZ - Camping & outdoorshop
Lageroprydning – rabatter på op til 80 %1
GRATIS LEVERING FRA 699 KR., STØRRE DELE FRA 3.995 KR.6

Pop-up telte

0 Produkter
Beklager, din søgning gav ingen resultater blandt vores sortiment

Spar tid og kræfter

De fleste telt- eller campingture indebærer en eller anden form for aktivitet, hvad enten man er afsted på gåben, på cykel, med tog, i bil eller alt muligt andet. Man glæder sig naturligvis til at være fremme ved destinationen. Når man endelig er i mål, er man ofte udmattet og skal så til at slås med pløkker, teltstænger, oversejl, puste madrasser op samt meget andet. Men med et smart pop-up telt kan du krybe til køjs eller tage et glas vin i campingstolen næsten med det samme, for det tager ingen tid at slå det op.

Mere simpelt bliver det ikke

Camping har været en populær ferieform i rigtig mange år. Easy Camp Tribal Black & WhiteOg på samme måde som indenfor alle mulige andre felter, så er der også sket fremskridt i teltverdenen. De forskellige mærker og producenter er blevet endnu mere innovative, og nye ideer kommer til hele tiden. Pop-up telte er et af de produkter, som har vakt jubel på den internationale camping-scene. Før i tiden kunne man bruge lang tid på at køre teltstænger gennem de rette huller, og der skulle gerne flere folk til at få teltet op at stå. Coleman Galiano 2Med udvalget af pop-up telte her fra CAMPZ får du ekstra tid til overs, som du så kan bruge på andre ting. Når man nu endelig er på ferie, så vil man også gerne have så meget ud af den som muligt, og hvorfor så ikke skære minutter eller timer af i forbindelse med teltopsætningen? Det kræver blot en investering i et af disse funktionelle telte, der er så nemme at sætte op.

Her kan selv de mindste hjælpe til

Et pop-up telt fungerer grundlæggende på den måde, at selve teltstængerne vrides på plads, hvilket er ret nemt og komfortabelt. Dermed skal du ikke bøvle med overstræk, huller og stænger, der ikke passer sammen eller knækpinde, der går af led under selve opsætningen. Et pop-up telt er lige som et majskorn, der puffer op til et popcorn. Du behøver blot at gennemføre ganske få trin – og vupti, så står teltet klar til at blive indviet og indtaget. Når først teltet er fuldt udfoldet, minder det om en iglo med sit buede og runde look. De forskellige mærker og modeller varierer i størrelse, hvor alt fra designs til enkeltpersoner og op til familiestørrelser opfylder alles behov. Når teltet er pakket sammen, er det rundt og fylder ikke alverden, og samtidig har man en ledetråd, der guider én hen imod den rette nedpakning. Så tag på nye sjove oplevelser med et smart og funktionelt pop-up telt her fra CAMPZ.dk.