CAMPZ - Camping & outdoorshop
Festlige X-Mas deals med op til -70 %1 rabat

Tagtelte

0 Produkter
Beklager, din søgning gav ingen resultater blandt vores sortiment

Gør campingoplevelsen uforglemmelig med et tagtelt

En af de helt store campingdiller i disse år er rooftop-telte eller på dansk tagtelte, som vi forhandler hos CAMPZ.dk. Dometic TRT120EEt tagtelt er ganske enkelt et telt, der er fastmonteret på taget af din bil. Tagteltet er i den grad lavet til dig, der elsker eventyr. De er nemme at slå op og lige til at tage med overalt.

Tag tagteltet med overalt

En af de store fordele ved tagtelte er, at de kan komme i terræn, hvor hverken campingvogne eller campingbiler kan køre. Samtidig er de konstrueret, så de holder til og i mange tilfælde håndterer dårligt vejr bedre end et telt, der står direkte på jorden. En anden fordel ved at overnatte i et telt, som står over jorden, er, at der ikke kommer smådyr, sand eller regn ind helt så nemt, som hvis teltet var slået op på den bare jord. Du behøver ikke en særlig bil for at have et tagtelt, hvilket gør denne type overnatning aldeles fleksibel og nem at gå til. Hos CAMPZ.dk forhandler vi flere typer telte i størrelsen 2-4 personer.

Skal du vælge soft shell eller hard shell?

Der findes grundlæggende to typer tagtelte, nemlig hard shell og soft shell telte. Et hard shell-telt er lynhurtigt at slå op, da det blot kræver, at du løsner nogle hasper. Typisk er denne type lavet af mere solide materialer som for eksempel aluminium og er aldeles gode til at modstå både vind og regnvejr. Et hard shell telt er særligt godt, hvis du gerne vil offroad. Soft shell-telte er den mest almindelige slags. Det er den type telte, hvor den ene halvdel er monteret på bilens tagbøjler og resten støttes af en stige. Når teltet skal slås op, skal du blot trække stigen ned mod jorden. De største telte er for det meste soft-shell-telte. Hos CAMPZ.dk finder du et udvalg af begge slags telte.