CAMPZ - Camping & outdoorshop
Lageroprydning – rabatter på op til 80 %1
GRATIS LEVERING FRA 699 KR., STØRRE DELE FRA 3.995 KR.6

Fastgørelsesdele

2 Produkter
Filter
Nulstil

Farve

  • blå
  • hvid
  • sort

Pris

DKK
til
DKK
Sorter
Mest solgte produkter Nyheder Bedst bedømte Pris faldende Pris stigende Nedsatte produkter
Filter
Sorter
Mest solgte produkter Nyheder Bedst bedømte Pris faldende Pris stigende Nedsatte produkter
Robens Guyline-lås 2,5mm, sort
Robens Guyline-lås 2,5mm, sort sort
Robens
Guyline-lås 2,5mm, sort
Vejl. udsalgspris 89 DKK 19 DKK
- 78 %
UDSALG
Dometic HUB 1.0 Stikkontaktstrimmel
Dometic HUB 1.0 Stikkontaktstrimmel
Dometic
HUB 1.0 Stikkontaktstrimmel
Vejl. udsalgspris 399 DKK 169 DKK
- 57 %
UDSALG

Fastgørelsesdele – det perfekte supplement til campinglivet

Der kan hurtigt opstå behov for at fæstne, binde eller fastgøre forskellige dele, når du camperer eller tager på festival. MSR CamRingMed det store udvalg af fastgørelsesdele fra CAMPZ hjælper vi dig godt på vej, skulle du befinde dig i en sådan situation.

Dele og udstyr, der forbedrer din oplevelse

Ved køb af et nyt telt medfølger som regel alle nødvendige dele. Med tiden kan der dog opstå behov for at supplere med ekstra dele, da mindre genstande kan blive væk, eller andre dele kan trænge til at blive udskiftet. Det er derfor, at vi på CAMPZ har samlet et velassorteret udvalg af forskelligt tilbehør til blandt andet telte. Som en del af udvalget finder du et bredt sortiment af fastgørelsesdele, der gør det let at fæstne eller spænde teltet, hvis du skulle stå i en situation, der kræver det. Desuden har vi udstyr, der kan bindes om sammenrullede soveposer eller liggeunderlag. På den måde kan du let gemme campingudstyr ad vejen og transportere det, uden at det optager for meget plads.

Fastgørelsesdele til enhver situation

Det store udvalg af fastgørelsesdele fra CAMPZ skal ses som et supplement til at forbedre oplevelsen for dig, når du camperer, tager på festival eller befinder dig i en anden situation, der kræver udstyr og dele af høj kvalitet. De mange dele er alle udformet med en skarp sans for det praktiske og funktionelle element, og så er alle dele lavet af solide kvalitetsmaterialer, der giver dig en lang levetid på produktet.